Vinner laget mot tabelljumbo FF Lillehammer på hjemmebane lørdag, og Oslo Øst – Raufoss ender uavgjort, er blåtrøyene serieledere.

Vi ble nummer to i fjor. Når vi ligger så bra an nå, ser jeg ingen grunntil å fire på det. Målet mitt er å rykke opp. Det er det ingen tvil om, sier spissen som nettet sitt niende for sesongen i går.

Vakkert

Og det gårsdagens 2-1-scoring var kanskje det vakreste av dem alle. Jan Otto Mostue fant høyreback Sturla Aakre på løp. Hans knallharde innlegg ble dundret opp i vinkelen av Dahm på første stolpe.

– Det var en grei treff, for å si det sånn. Avslutningen var et godt bilde av hele angrepet – som var veldig bra, mener han.

Lørenskog kom skjevt ut fra start og vertene tok ledelsen etter et frispark. Men etter de første 20 minuttene tok romerikingene over.

– Det virket som de ble slitne. Vi fikk også utlikningen før pause på en knallhard heading av Øyvind Risjord. Men jeg ga gutta kjeft i pausen. Jeg syntes gutta burde prestert bedre, sier trener Thomas Berntsen.

Årsbeste

Og han fikk svar til gagns. Blåtrøyene satte fart på lærkula og avvæpnet hedmarkingene.

– Vi kjørte over dem i andre omgang. De kom vel kun til ett skudd på mål. I tillegg fikk de ikke slått de farlige innleggene sine. Vi var mye nærmere 3-1, enn de var utlikning, sier treneren.

Han karakteriserer andreomgangen som årsbeste, men vil ikke ta av.

– Vi fikk tre poeng. Andreomgangen var bedre enn resultatet, men det er nye tre poeng å spille om mot FF Lillehammer. Det blir like tøft. Ingen kamper er enkle. Så får vi bare telle opp til slutt, sier han.