Se tabellene i 2. divisjon her!

Kampen i LSK-hallen mellom Lillestrøm 2 og Strømmen var meget undeholdene de første 25 minuttene. I tillegg til Edwin Ezyiodawe sin scoring, fikk vi tre annulerte mål. To til Strømmen, og ett til LSK. Hvertfall det ene til Strømmen var høyst tvilsomt.

Lillestrøm gikk til pause med 1-0-ledelse.

Dramatisk omgang

2. omgangen ble ikke like god som den første. Spillemessig. Men for Strømmen-supporterne, som det var flest av i LSK-hallen i kveld, så er det omgangen de vil huske.

Først brant Johan Nås straffe som strømlingene i det 60. minutt. Den høyst fortjente utlikningen kom i det 78. minutt. Trond Haugstad sto bak den.

Og på overtid kom altså avgjørelsen. Strømmen kontret på LSK, og da Karim Essediri misset i markeringen kunne innbytter Gezim Beqiri løpe igjennom. Han gjorde ingen feil alene med Andre Hansen. Da var det spilt nesten 95 minutter.

– Vi vant fullt fotjent mot et godt LSK-lag. Inspirerende å møte så mange spillere fra a-stallen, sier Strømmen-trener Thomas Berntsen.

I LSK-leieren var de ikke like fornøyd med at poengene glapp på overtid.

– Jeg er skuffet. Å tape 4 minutter og 35 sekunder på overtid er veldig bittert, sier LSK-trener André Bergdølmø

Solide Lørenskog

Noen kilometer unna LSK-hallen hadde Lørenskog lekestue med Molde 2. Mens Tippeliga-laget til Molde topper serien, var 2. laget meget svake.

Lørenskog vartet opp med den ene store sjansen etter hverandre. Men det ble bare 2-0 på Rolvsrud.

Stian Kristoffersen og Mustapha Achrifi scoret målene for Lørenskog, som dermed fikk sin revansje etter tapet i første serierunde.

– Jeg er skuffet over at vi ikke driver opp tempo mer i andre omgang. Kampen var ok, men vi burde satt mer fart i vårt eget spill, sier Lørenskog-trener Knut Aga jr.