Den første omgangen var preget av mange feilpasninger av begge lag. Og det var gjestene fra Skedsmo som fikk kampens første og største sjanse i lokalderbyet.

Etter 34. minutter ble Flamur Loku spilt nydelig igjennom og var alene med Schjerve i Lørenskog-målet men satte ballen himmelhøyt over.

KAMPREFERAT: Vi fulgte kampen live

Styrte kampen

Så tok vertene over og styrte kampen. Med ti dødballer skulle man tro at hjemmelaget ville scoret på noen av disse, men det var Peter Sørensen Nedgaard som satte seg på scoringslista rett før pause.

Med en herlig enkeltprestasjon vendte han bort det som var av Skedsmospillere i 16-meteren og avsluttet ballen i lengste kryss.


Underholdning for penga

Tilskuerne som var vitne til kampen, fikk absolutt valuta for pengene i den andre omgangen.

Det ble delt ut to røde kort, og de fikk se Skedsmo snu kampen, samt vinne den andre omgangen.

Skedsmo-trener Svein Pettersen var fornøyd med debuten til hans mannskap i klubbens første 2. divisjonskamp.

– Vi gjorde en god andre omgang, mens den første var ikke veldig mye å skryte av. Den første omgangen fikk vi kjenne på nivået og i den andre gikk vi ut med en helt annen innstilling, forteller Pettersen til Romerikes Blad.

Kampen ble preget av mange dommeravgjørelser som var mer diskuterbare. Dette mener den erfarne treneren var avgjørende for kampens utfall.

– Vi fikk tildelt et straffespark da Robbin Isaksen ble revet ned, men etter at dommeren hadde pekt på straffemerket, tok han seg en prat med assistentdommeren som endret avgjørelsen. Det har jeg aldri sett før, og det hadde heller aldri Arne Scheie som var tilskuer sett, oppsummerer Pettersen til rb.no

Historisk poeng

Ettersom det var Skedsmo fotballklubb sin første kamp i divisjonen, skriv de seg inn i historiebøkene med uavgjortresultatet. Det var Pettersen godt fornøyd med.

– Hadde noen sagt til meg at vi skulle få med oss ett poeng fra Rolvsrud før denne kampen, hadde jeg sagt at det er veldig fint, men etter kampen vil jeg si at vi kunne klart å hente alle tre. Etter antall sjanser og tabber bakover i banen kunne vi fått med oss et helt annet resultat, sier Svein Pettersen.

Skedsmo hadde ett skudd i tverrliggeren og to skudd i stolpen i jakten på alle tre poengene, da Lørenskog var redusert til ni mann.

KAMPREFERAT: Les fyldig kampreferat her!