Boka Trines mat ble først trykket opp i et opplag på 4.000. Allerede første dagen den var på markedet var etterspørselen så stor at forslaget bestilte et nytt opplag på 5.000.

– Boka er utsolgt hos mange bokhandlere. Responsen er veldig overveldende. Jeg føler at jeg har vært på en eventyrlig reise som jeg fortsatt er med på, sier hun fornøyd.

Delte oppskrifter med familien

Sandberg har alltid vært glad i å lage mat, og i 2007 begynte hun å legge ut oppskrifter og bilder på nettet.

– Jeg la ut oppskrifter for å dele det med familie og venner. Etter hvert begynte jeg å få kommentarer fra andre også, og da skjønte jeg at det var flere som var interessert i det jeg lå ut, sier Sandberg.

Hver dag har hun mellom 15.000 og 20.000 besøkende innom bloggen sin.

– Jeg har lesere i alle aldre, men hovedtyngden av leserne er godt voksne kvinner, forteller hun.

Les også: Deler mattips på nett

I kø for signert bok

Lenge har leserne på bloggen hennes etterspurt en kokebok fra Sandberg. I fjor var hun på Cappelen Damm i en annen sammenheng, og knyttet samtidig noen kontakter. Dermed ble drømmen om bok en virkelighet.

– Det å gi ut bok er veldig tidkrevende, men gøy. Her om dagen var det lanseringsfest for boka mi, og da sto folk i kø en time for å få et signert eksemplar av boka, sier hun.

Denne uka har hun gått helt til topps på boklista i kategorien generell litteratur. Denne lista viser de mestselgende bøkene i Norge hver uke.