Testet ut nye låter

TESTET: Stina Stenerud & Her Soul Replacement  testet låter foran publikum på Jessheimdagene. FOTO: MARTIN LUNDSVOLL

TESTET: Stina Stenerud & Her Soul Replacement testet låter foran publikum på Jessheimdagene. FOTO: MARTIN LUNDSVOLL

Artikkelen er over 5 år gammel

Stina Stenerud & Her Soul Replacement er snart plateklare, og allerede i kveld fikk publikum høre låter fra det nye albumet «Coming Home».

DEL

Selv om det regnet noe, var det flere som hadde tatt turen for å høre på Stina Stenerud og bandet hennes under konserten i forbindelse med årets Jessheimdager i dag. Siden bandet gir ut sitt andre album i september valgte de å spille flest låter fra det nye albumet.

– Det er spennende å se hvordan folk reagerer på de nye låtene. Det er selvsagt litt vågalt å velge nesten bare nytt materiale på en konsert. Jeg liker å spille på Jessheim, da det er nesten hjemmebane. Det er gøy å spille for kjentfolk, sier Stenerud. Hun er opprinnelig fra Fetsund, men er nå bosatt på Kløfta.

Og det så ut til at folk likte det de hørte, siden flere trampet takten til musikken og smilte fornøyd.

– Det nye albumet vårt har mer soul enn det forrige albumet. Vi har fortsatt noen blåtoner, men det er ikke like mye blues som tidligere, uttaler vokalisten.

I tillegg til den vanlige bandbesetningen hadde de med seg Kjersti Vatnan Ekman fra Nes på kor og fløyte og Alexander Pettersen på perkusjon.

Artikkeltags