Da Justin Bieber satte Norge på hodet i slutten av mai, var det nok mange som håpet at popstjernen ikke skulle komme tilbake med samme.

I april neste år, gjør han imidlertid comeback. Denne gangen på Telenor Arena og allerede har Bieber-hysteriet satt sitt preg på salget.

Siste stunt fra arrangøren er at de har gjort det mulig å forhåndskjøpe billetter, dersom man møter opp på en Rimi-butikk og henter et kodekort.

– Ikke klokt

– Vi tok kontakt med Rimi for at billettene skulle være tilgjengelige for folk flest også i sommerferien, hvor ikke alle har like god mobil- og nettilgang. Ved å gi ut kupongene på samtlige Rimi-butikker gir vi den ivrigste fansen - Norge rundt - en mulighet til å sikre seg billett, sier arrangør Peer Omsmundvaag i Atomic

I går la popidolet sin offisielle fanklubb ut noen billetter til salgs for sine medlemmer.

Det endte med mange skuffa ungjenter. For det første startet salget 12 timer før planlagt tid, og stor pågang førte til tekniske problemer.

Dagens salgsstunt faller heller ikke i god jord hos alle.

– Jeg tror ikke dette er spesielt klokt. Det er en fordel å selge billetter på vanlig vis, sier byrådsleder i Oslo, Stian Berger Røsland til Dagbladet.

Det er kun to uker siden byråret kritiserte gjennomføringen av Bieber-konserten i sin evaluering.

Fortsatt billetter

Hysteriet som preget bybilde da tenåringsstjernen besøkte Norge lar imidlertid vente på seg, i hvert fall på Romerike.

Rb.no har vært på flere av utsalgsstedene og de fleste melder at de har billetter igjen.

I Gjerdrum hadde de bare gitt bort fem av tjueto kodekort, mens i Lillestrøm hadde de bare to igjen.