Sjekker inn på Cæsar

KLAR FOR SKJERMEN: Camilla Aanonli (13) fra Skedsmokorset spiller Jenny i «Hotel Cæsar», en rolle som finner på mye sprell, skaper en del familiekrangler og roter seg bort i mye rart. Aanonli forteller at de er ganske ulike, men at hun som privatperson også kan være litt gæren.	Foto: Ida Moseng

KLAR FOR SKJERMEN: Camilla Aanonli (13) fra Skedsmokorset spiller Jenny i «Hotel Cæsar», en rolle som finner på mye sprell, skaper en del familiekrangler og roter seg bort i mye rart. Aanonli forteller at de er ganske ulike, men at hun som privatperson også kan være litt gæren. Foto: Ida Moseng

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

I kveld debuterer Camilla Aanonli (13) fra Skedsmokorset i «Hotel Cæsar».

DEL

Skaff deg RB+ og les alt – 5 kroner for 5 uker!

SKEDSMOKORSET

«Hotel Cæsar» har for lengst åpnet dørene igjen etter ferien, men i kveldens episode skjer noe helt spesielt. Jenny Augusta Anker-Hansen, datteren til de mektige Jens August Anker-Hansen (Kim Kolstad) og Eva Rosenkrantz (Rudy Claes), returnerer fra skolen i Paris. Rikmannsdatteren spilles av 13 år gamle Camilla Aanonli fra Skedsmokorset.

– Det blir spennende å se seg selv på tv. Jeg er redd jeg er veldig rar, sier hovedpersonen. Det hele startet i fjor høst. Da ble romerikingen meldt på audition av moren sin, og hun kjempet seg gjennom to runder mot 200 andre håpefulle jenter. – Det var helt utrolig. Jeg har sett en del på «Hotel Cæsar» da jeg var yngre, og det har alltid virket kult å spille der, sier Aanonli, som begynte innspillingene like før jul. – Jeg har ventet og ventet på å se meg selv på skjermen, og i kveld skjer det, sier hun spent.

Nervøs i starten

13-åringen er den yngste på Cæsar-settet, men det synes hun bare er moro.

– Alle er veldig snille og hjelper meg hvis jeg har noen vanskelige replikker. Det er kjempestas å spille med kjente skuespillere, men jeg var ganske nervøs i starten. Nå føles det ut som at jeg har vært der i ti år, smiler hun fornøyd. Tonje Næss er informasjonsansvarlig i produksjonsselskapet Metronome Spartacus AS som produserer «Hotel Cæsar». Hun skryter voldsomt av Camilla Aanonli. – Camilla fikk rollen fordi hun har skikkelig glimt i øyet og en utstråling som er helt spesiell. Hun skjønte Jenny-rollen med en gang og var klart best på castingen.

Gjør lekser på settet

Jenta fra Skedsmokorset går i niende klasse på Sten-Tærud skole. Hun synes ikke det er noe problem å kombinere skuespillerjobben med skolen.

– Det har gått veldig bra siden jul, jeg har faktisk fått bedre karakterer. Det er klart jeg må stå på litt ekstra, når det er pause på settet løper jeg opp i garderoben og gjør lekser, forteller hun. Rollen i «Hotel Cæsar» har fristet henne til fortsettelse. – Jeg har alltid hatt lyst til å spille inn film, så vi får se hva som dukker opp. Det blir uansett på hobbybasis, for jeg har også lyst til å bli dyrlege, sier hun. Aller først venter nye leseprøver og timer foran kameraet utover høsten for 13-åringen. Vi kan trolig glede oss til mye sprell og moro fra Camilla Aanonli på TV 2 framover.

Artikkeltags