Fjorårets Jakten på kjærligheten samlet nær en million seere foran skjermen. Da var det Guro og Svein Are og Silje og Andreas som fant hverandre. Til høsten starter sjette sesong med bonderomantikk, og vi får anledning til å følge fire nye bønder i jakten på kjærligheten. Fristen for påmelding er 1. februar, og du finner søknadsskjema på internett på www.tv2.no.

Tre bryllup og ett barn

– Vi presenterer de utvalgte bøndene før sommerferien. Vi har over 400 søknader allerede, så folk bør skynde seg og søke nå, sier informasjonsmedarbeider Kathrine Wergeland i TV 2.

Hun vet ikke ennå om bønder fra Romerike har søkt. I fjor var det ingen fra distriktet, men ellers har det vært romerikinger med i årene før. TV 2 er ute etter alle typer bønder, både unge og eldre, jenter og gutter. Katrine Moholt er klar for en ny runde som programleder.

Jakten på kjærligheten har ført til tre bryllup og et barn hittil.

Full klaff

I den første sesongen så vi at Wenche i Vang traff sin Thor Even. De har giftet seg og fått en sønn som nå er to år gammel. Inga Berit i Verdal droppet sin tv-sjekker og fant sambygdingen Svein Jarle som hun giftet seg med.

I tillegg ble Magnus og Camilla samboere på gården til Magnus i Nes. I tredje runde av Jakten på kjærligheten fikk vi se Tore Jardar falle pladask for Michelle under det første møtet på speeddaten. Lier-gutten ble helt satt ut av hennes blå øyne. De to har giftet seg. I 2007 ble det kjærlighet mellom Oddrun og Svein i Overhalla i Nord-Trøndelag.

Nok et bondebryllup?

I fjor høst fulgte vi Ola, Silje, Guro og Ragnhilds jakt på kjærligheten. Det ble full klaff for Guro og Silje. Guro falt for Svein Are, og Silje falt for Andreas. Kanskje blir det nok et bondebryllup snart? Til høsten er det nye muligheter for dem som søker kjærlighet og har en gård å by på.