Romerike i delfinalen

Avalanche

Avalanche

Artikkelen er over 11 år gammel

Romerike er sterkt representert når den tredje og siste delfinalen i Melodi Grand Prix (MGP) sendes direkte på tv fra Bodø i kveld.

DEL

Først ut er duoen Avalanche fra Aurskog.

Eidsvolling William Kristoffersen og resten av Ole Ivars er garvede musikere, men debuterer her i MGP.

Det gjør også Frode Anderssen fra Lillestrøm, som avrunder kveldens tv-sending.

Melodi 1: Two monkeys (on the roof)

Artist: Avalanche

Tekst og melodi: Kjetil Røsnes og Kirsti Johansen

Ekteparet bor på en herregård i Aurskog, og utgjør duoen Avalanche som i år opptrer i Melodi Grand Prix (MGP) med egenkomponert tekst og melodi. De debuterte i MGP i fjor, da som låtskrivere av "Goodbye to yesterday".

Melodi 2: Hear when I'm calling

Artist: Maria Trøen. Tekst og melodi: Jarl Aanestad. Maria Trøen kommer fra Stavern og debuterer i MGP med denne låta. Sammen med sin søster var Maria Jan Werner Danielsens faste korist fra 2000 og fram til han døde.

Melodi 3: Som i himmelen

Artist: Ole Ivars. Melodi og tekst: William Kristoffersen. Etter snart 45 års fartstid opptrer Ole Ivars for første gang i MGP med eidsvolling William Kristoffersens melodi.

Melodi 4: Sillycone Valley

Artist: Lene Alexandra. Tekst/melodi: Ivar Winther og Kam An Leung. Trøgstadjenta Lene Alexandra Øien debuterer i MGP. Hennes første singel "My boobs are OK" har blitt en stor hit i både Norge og utlandet.

Melodi 5: Eastern wind

Artist: Torstein Sødal. Tekst/melodi: Christian Ingebrigtsen og Eivind Rølles. Torstein Sødal kommer fra Kristiansand og debuterer i MGP.

Melodi 6: Far away

Artist: King Of Trolls. Tekst og melodi: Frode Anderssen. 37-åringen fra Lillestrøm debuterer både som artist og låtskriver i MGP i kveld. Les om ham på siden.

  • De to bidragene som får flest stemmer av tv-seerne i delfinalen, går direkte videre til finalen i Oslo Spektrum lørdag 9. februar. Melodiene som havner på tredje og fjerde plass vil få en ny sjanse til å gå videre i et "siste sjanse"-show onsdag 6. februar.

De to låtene som kommer på første og andre plass her, går videre til finalen.

Se video med Aurskog-duoen Avalanche på rb.no

Artikkeltags