Barne- og ungdomsteateret Tut & Kjør har rigget til scenen i Bingsfosshallen med snøvær, røyk og imponerende kulisser. 33 skuespillere har øvd på musikalen «Rockeulven og de 7 geitekillingene» siden februar i år, og nå er de ivrige på å vise fram den solide forestillingen for publikum.

Årets produksjon er godt gjennomført, og et resultat av at engasjerte foreldre og instruktører har brukt mer enn 4.000 timer på å lage kulisser, sy kostymer og få alt på plass til de åtte forestillingene.

I en helt ny drakt

Forestillingen er basert på musikalfilmen «Rock’n roll Wolf» fra 1976. De fleste nordmenn forbinder riktignok «Rockeulven» med den norske tv-versjonen «Med grim og gru» som går på NRK før jul hvert år. Styreleder i teateret, Wencke Eibak Grepperud, har som mange et forhold til musikalen fra før, men garanterer at publikum får se noe de aldri har sett før.

– Selv om mange har et forhold til Rockeulven fra før, kan jeg garantere at dette likevel vil bli en litt annerledes oppsetning enn hva noen før har sett.

Musikkfokus

Med på musikalen er kapellmester David Stephen Grant og hans seksmanns orkester, med Helga Jenssen Solstad på saksofon, Edvard Synnes på tangenter, Kristian Hope på gitar, Jonas Eide på bass og Øyvind Bergsaune på slagverk. Bandet står for stemningsmusikk og spiller toner til geitemor Sunniva Michaelsen Jacobsens krystallklare sang. Ulven selv, Jonas Jansen med bakgrunn fra Sølvguttene, leverer også solide toner gjennom forestillingen.

Forestilling hele uka

Når snøen laver ned over scenegulvet og bandet teller opp, er det fort gjort å glemme at dette er en oppsetning av et barne- og ungdomsteater. Ingen av skuespillerne i årets oppsetning er eldre enn det 21 år gamle teateret. De 33 skuespillerne er i alderen 9-18 år. Noen har vært med på flere av Tut & Kjørs oppsetninger mens noen er helt ferske i teatergruppa, blant andre hovedrolleinnehaveren Jonas Jansen.