Gå til sidens hovedinnhold

Monika er storfavoritt

Artikkelen er over 9 år gammel

I kveld starter livesendingene i tv-programmet «The Voice». Monika Blomeid spås å vinne hele konkurransen.

– Wow, jøssenam! Hva kan man si til sånt?

Monika Blomeid fra Gjerdrum blir himmelfallen når Romerikes Blad informerer henne om at nettbookmakerne Unibet tror hun kan vinne hele konkurransen «The Voice» på TV 2.

– Det er kjempegøy at andre har troa på meg. Og veldig skummelt. Det er mange uker igjen, og alt kan skje. Jeg må bare tenke en sang av gangen, jeg, tror jeg.

LES OGSÅ: Vil bli Norges nye stemmer

Sommerfugler i magen

I kveld skal Blomeid i ilden i livesending for første gang, sammen med Elisabeth Vatndal fra Maura og Martin Halla fra Aurskog.

– Det gikk ikke opp for meg før mandag, da jeg kom inn på Chateau Neuf, der scenen var ferdig satt opp. Da slo det meg, som å gå gjennom en vegg, at dette er virkelig. Sommerfuglene og nervene kom i rikt monn, innrømmer Blomeid, som gleder seg veldig, til tross for en lei forkjølelse.

– Jeg har en ganske sliten stemme og hoster stygt. Får håpe stemmen holder! Og at jeg klarer å holde kontrollen. Det er spesielt å vite at det er live, jeg får kline til og håpe det går bra. Og så gleder jeg meg til å høre de andre opptredenene. Det er et vanvittig skyhøyt nivå på folk, sier favoritten.

LES OGSÅ: – Et kjempekick!

Imponerende sangere

24 år gamle Blomeid har til nå imponert alle, også oddsekspertene, med sin særegne stemme.

– Hun er vår storfavoritt til å vinne «The Voice», sier pressetalsmann Kjell Hanssen i Unibet.

– Mentor Magne Furuholmen har jo uttalt at Monika spiser de andre finalistene til frokost. Når en av landets gjennom tidene største popstjerner er så bombastisk, så sier det mye om Blomeids potensial.

Blomeid er satt til vinnerodds fem for seier. Elisabeth Vatndal har fått vinnerodds 15, og Martin Halla har 20 i odds.

– Er du klar for kvelden, Monika?

– Jeg skjønner det ikke helt ennå. Er det i kveld? Gudameg, sukker hun.

– Men når jeg først kommer ut på scenen, har jeg så mye adrenalin i kroppen at jeg er i et høyere gir enn vanlig. Jeg er så fokusert at alt rundt meg blir tåkete. Sånn har det i alle fall vært til nå. Jeg går inn i meg selv, og alt jeg har lyst til er å levere.