Hvem er dine favoritter?

Artikkelen er over 5 år gammel

I forrige uke fikk du vite hvilke artister som er med i Bandwagon-finalen på lørdag. Her kan du lese mer om dem.

DEL

Røst

Flesteparten av medlemmene i Røst har spilt sammen i mange år, og har lang fartstid fra flere tidligere prosjekter. Bandet består av Johanne Vie, Per Kristoffer Meyer, Sven Stenhammer, Roy Frantzen, Rune Wilson, Christian Tveten Bergh og Gunn Kari Fjæren Kverne. De beskriver musikken sin som melodisk rock på norsk med glimt i øyet.

Old Man’s Trio & the No Man Band

Et bluesband med unge menn fra forskjellige sjangere og tidligere bandprosjekter utgjør Old Man’s Trio & The No Man Band. Medlemmene er Lars Kristian Halvorsen, Nicolai Suphammer og Christoffer Rusek. De spiller romslig blues med funky takter.

Hjerterto

De erfarne medlemmene Torbjørn Ellingsen, Elin Løkken, Arild Simensen, Hilde Bergersen Ådland, Pål Bjar Hansen og Per Solrud utgjør Hjerterto. De beskriver musikken sin som fengslende, var og rocka på en trolsk måte.

Vernon Delrossi

Verner Landfastøyen heter han, mannen bak Bandwagon-hiten «The Plot». Han lager musikken sin helt selv og spiller alle instrumentene selv. I finalen har han med seg et band så han slipper å spille alt samtidig.

Bård Christiansen

En singer/songwriter fra Nittedal som har gjort det bra i blant annet NRKs urørt-konkurranse. På lørdag spiller han låta «You Will Fit», og han beskriver musikken som Rock/Americana med en sterk vokal, som oser av livserfaring og ekthet.

Sneip

21 år gamle Kai-Remi Berge rapper, skriver og produserer låtene sine selv. Han sier følgende om finalelåta «Takk for alt»:

– Musikken min er noe veldig mange kan kjenne seg igjen i, men også oppleve som noe nytt, og den kan på mange måter motivere på en spesiell måte.

Susann Sundquist

Hun har samarbeidet med musikerne Tor Øyvind Quille, Tommy Henriksen og Åsmund Jensen om å lage låta «Non Stop». Den skal de framføre på lørdag, med et håp om å ta den videre.

Cockaigne Theory

Bendik Brevik, Andreas Floer, Andreas Fammé, Christoffer Haugstulen og Stian Engenes spiller i bandet Cockaigne Theory. De spiller i finalen med «All I Need», og omtaler musikken som ekte rock fra leveren.

Hilde Merete Øverby

Den assisterende banksjefen i Aurskog sparebank er også en dyktig singer/songwriter. Hun meldte seg på Bandwagon gjennom Indre.no og deltar med låta «Back To You» i finalen.

Steinsopp

Erik Alm, Kim Hansen og Sondre Bjarkum startet bandet Steinsopp i 2011. De spiller låta «Soaring Stone» i finalen og beskriver musikken som stonerrock fra skogen.

Elin Tveit

Musikklæreren har fått flest stemmer av Indre.nos Bandwagonbidrag. Låta «Doin’ Fine» kan du høre på Connect lørdag kveld.

Sundborn

Bandet består av karer fra både Bjørkelangen, Rasta og Oslo. De tok seg til finalen gjennom Indre.no med låta «Mirror». Tom Gunnar Nilsen, Per-Olav Myrtrøen, Trond Knudsen, Kristian Eng og Halvard Åsebøstøl er besetningen i Sundborn.

Dette er Bandwagon:

Bandwagon er en konkurranse om Norges beste låt, der alle som bidrar med sin musikk belønnes med synlighet og (ganske sikkert) nye fans.

Du deltar ved å laste opp dine beste låter og presentere deg selv i tekst og bilder. Musikken din lyttes kan til, stemmes på og deles på sosiale medier.

Romerikes Blad avgjør gjennom en lokal finale hvem de sender til en av de 12 regionale finalene, som arrangeres i løpet av to helger i september.

De 12 vinnerne, en juryjoker og en publikumsfavoritt deltar i den nasjonale finalen i Rock City i Namsos 16. november.

Du eller noen i bandet må være fra Romerike. Du eller dere må ha skrevet låten selv. Meld deg på eller sjekk ut konseptet.

Artikkeltags