Heftig på Huseby

HELT NYE: My Final Thought spilte på Husebylåven i går og det var bandets første opptreden sammen. Bendik Løvbrøtte, Kristoffer Helstad, Eivind Sagli og Eivinn Arctander. 
ALLE FOTO: Lise Østgård Rangnes

HELT NYE: My Final Thought spilte på Husebylåven i går og det var bandets første opptreden sammen. Bendik Løvbrøtte, Kristoffer Helstad, Eivind Sagli og Eivinn Arctander. ALLE FOTO: Lise Østgård Rangnes

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

Gårsdagen var dedikert unge lovende band da Høstrock ble arrangert på Huseby Gård for andre gang.

DEL

Huseby Harvest ble dratt i gang første gang i fjor, og er i år utvidet med en egen kveld for og av de unge.

– Vi valgte å dra det litt lenger denne gangen, og dedikerte en hel kveld til unge band i Skedsmoområdet. Vi ønsker å bli et knutepunkt for unge lovende rockeband i framtida, sier Tommy Dignes i Helpless Management som arrangerer høstrocken.

Det gikk stort sett i sjangeren rock, malt med bred pensel. Noe av musikken gikk over i country, andre mot metall.

– I fjor hadde vi fullt hus, og bruker det vi har til å få til et bra kulturarrangement, sier Bjørn Sandeberg.

– Mange av disse bandene spiller stort sett på ungdomsklubber og i kjellere. Vi ønsker at unge rockeband i området skal få mer sceneerfaring, og får her proffe folk til å hjelpe seg og låne utstyr, sier Sandberg.

– Vi spurte så pent om å få komme, og det fikk vi, sier Erik Uttakleiv i Maggot Farm. – Men så er vi jo en powertrio det spruter av, vi har til og med groupies, sier han.

Daglig leder i Skedsmokorset kulturforum, Eivind Klemp, ønsker flere kulturtilbud på Huseby velkommen, og synes det er flott at det skjer noe i låven.

– Jeg kan ikke rose disse gutta nok, sier han.

Lørdag spiller: Young Fogertys, amerikanske Pine box, Bada Byng Band fra Skedsmo og Roar Vea.

Artikkeltags