GT-Sara på Norsktoppen

MER SUKSESS: Gerd Thoreid rekker bare så vidt hjem for en hårvask før det bærer ut igjen som GT-Sara. FOTO: MORGAN ANDERSEN

MER SUKSESS: Gerd Thoreid rekker bare så vidt hjem for en hårvask før det bærer ut igjen som GT-Sara. FOTO: MORGAN ANDERSEN Foto:

Artikkelen er over 10 år gammel

Suksessen fortsetter for Gerd Thoreid.

DEL

Som artisten GT-Sara suste hun i går inn til førsteplass på Norsktoppen.

I september cd-debuterte 83-åringen fra Dal med plata "På farten med Full Rulle" og siden har det gått slag i slag.

RBs anmelder ga plata terningkast seks, og kort tid etter debuterte hun på VG-lista, som den eldste i historien.

– Du kan da skjønne at det er artig å oppleve noe sånt på mine gamle dager. Da jeg fikk beskjeden, visste jeg ikke helt hva jeg skulle tro. Jeg kjenner jo ikke så godt til denne VG-lista, men jeg skjønner jo at det er stas, sa Gerd Thoreid til RB den gang.

Hun holder stand fortsatt, og tirsdag kunne hun vise til en 17.plass etter fem ukers fartstid på VGs norske hitliste. VG-lista er Norges offisielle plateliste og baserer sine tall på faktisk salg over disk i løpet av en uke, ikke hvor mange plater som er kjøpt inn og som ligger på lager.

TV 2s Thomas Numme og Harald Rønneberg har forelsket seg i GT-Sara. Som følge av listeplasseringen inviterte de henne som gjest i studio.

– De var så hyggelig, og de mente at jeg skapte så god stemning i studio, sa hun til RB etter tv-opptredenen.

Senkveld-duoen ble så begeistret for henne at de nå har innlemmet henne som en gjennomgangsfigur i hver sending.

Gerd Thoreid har i mange tiår vært et kjent navn for de få, men nå er hun i ferd med å få skikkelig kjendisstatus. Det kan ha hjulpet henne inn på Norsktoppen.

Med "Ballongvise" debuterte hun i går på Norsktoppen, og huket like gjerne tak i førsteplassen. Bak seg har hun navn som Silje Nergaard, Jørn Hoel og Jan Eggum & Bjørn Eidsvåg.

Artikkeltags