Gå til sidens hovedinnhold

Danset seg til seier på sparket

Artikkelen er over 19 år gammel

Maylinn Elli og Marta Asgedom hadde egentlig ikke tenkt å besøke Husebyfestivalen i år. Så gjorde de det likevel. Besøket endte med seier i talentkonkurransen.

SKEDSMOKORSET: Til tross for usikkert vær som ble avløst av sikre regnbyger sluttet publikum godt opp om festivalen på Huseby gård også lørdag. Styreleder for festivalen, Leon Skogvold er overveldet over den gode responsen.

Helikoptertur
- I fjor hadde vi på tre dager drøyt 5.000 betalende. Bare fredag kunne vi notere 2.500 betalende. Programmet i går strekte seg fra tidlig formiddag til sen natt, og rommet alt fra konserter til helikopterturer. Maylinn Elli og Marta Asgedom var fornøyde etter sin opptreden og reiste hjem med både gavekort på 1.000 kroner og brede smil i bagasjen.
- Egentlig er vi tre som danser sammen i dansegruppa ved Oslo Kristne Senter. Da den ene av oss ikke kunne, vurderte vi å droppe opptredenen. Men så bråbestemte vi oss, og det er vi jo glade for nå, sier duoen som danset til musikk av Get God, eller Grip Gud på norsk.
- Vi vil leve for Jesus og vil gjerne profilere kristen tro. Men det er ikke typisk ungdom flest å si at de er kristne, så vi forsøker å nå dem gjennom dansen vår. Det er vår form vår misjonering, sier dansejentene.

Kjent band
Dans fikk også avslutte Husebyfestivalens andre dag. Men det var ikke misjonsdans bandene Picazzo og Bulls Eye bød på i timene før og etter midnatt. Men i dag er det på'n igjen, med gudstjeneste ved prost Arne Sand før Babel Fish avslutter festivalen i kveld med konsert.