24-åringen ble slått bare av polske Dawid Kubacki og sloveneren Anze Lanisek. Kubacki vant også lørdagens renn samme sted.

Marius Lindvik lå som nummer fire etter 131 meter i 1. omgang. I 2. omgang ble det 133,5 meter. Totalt fikk hopperen fra Romerike 273,5 poeng, og han hadde 10,0 poeng opp til Kubacki, som vant for annen dag på rad.

Lindvik falt fra en topplassering i lørdagens renn.

– Jeg er absolutt fornøyd. Dette var to gode skihopp, og dette tar jeg med meg inn i sesongen. I dag var jeg mer bestemt. Det er alltid morsomt å være på pallen, og det gir en god følelse for det som skjer videre i sesongen, sa Lindvik til Viaplay.

Nytt godt renn

Halvor Egner Granerud ble nummer to lørdag. Søndag hoppet han 128 og 133 meter og ble nummer fire. Han er nummer to i verdenscupen etter to renn.

– Det har vært en kjempefin helg for meg. Det har ikke vært noen dårlige hopp. Fjerdeplass er ikke så verst det heller. Det blir fint å komme til vinteren i Ruka, sa Granerud etter helgens renn på plast.

Det neste rennet i verdenscupen skjer nettopp i finske Ruka i slutten av november.

Daniel André Tande revansjerte seg etter et svakt lørdagsrenn med 127,5 og 130 meter. Det ga Kongsberg-karen 8.-plass.

Robert Johansson traff ikke helt med 126 og 126,5 meter og endte på 14.-plass. Johann André Forfang ble nummer 15 etter 124,5 og 129 meter. Han var 0,3 poeng bak lagkamerat Johansson.

Godt lag

Fem nordmenn blant de 15 beste viser at Norge har et lag å regne med i sesongen som venter.

– Det har vært en veldig god helg. Alt i alt er jeg veldig fornøyd, sa landslagstrener Alexander Stöckl til Viaplay.

Kristoffer Eriksen Sundal endte sist i finaleomgangen etter hopp på 125 og 118 meter. Unggutten skal være fornøyd med at han har tatt poeng i sine to første verdenscuprenn i karrieren. Lørdag kom han på 18.-plass.

Fredrik Villumstad strakte seg til 119,5 meter i 1. omgang. Det holdt ikke til å være med i finaleomgangen. Han var den eneste nordmannen som ikke fikk være med i 2. omgang.