Gå til sidens hovedinnhold

Lillestrømelevene lager skolerevy igjen!

Artikkelen er over 2 år gammel
Innsendt

Et sikkert januartegn er at elevene ved Lillestrøm videregående skole gjør siste finpuss på årets skolerevy. I år er det rundt 170 elever som engasjerer seg i ulik grad for å være klare til premieren torsdag 10. januar. Energinivået er høyt, til tross for at de har jobbet lange, intensive dager siden tredje juledag. Til tross for at elevene har holdt på lenge, er engasjementet like stort. I år er konseptet basert rundt en emoji som står for det å ha det bra og ta det rolig. Helt chill, faktisk. 

Snilerevyen spiller nå for femte året på rad, og er eneste skolerevy på Romerike. I løpet av disse fem årene har revyen vokst, og profesjonaliteten økt. I år er første år med eksterne instruktører, men alt annet er designet og produsert av elevene ved skolen. Samtidig som revyen har blitt mer profesjonell, understreker revysjefene at revyen lages utelukkende for elevene ved Lillestrøm videregående skole. Revyen bidrar til det allerede gode skolemiljøet ved Lillestrøm videregående skole, og er selvsagt svært stolte av det! 

Nå er alle kostymer ferdigsydd, rekvisitter ferdigmalt og lysrigg ferdig montert. Det eneste vi mangler nå er et eksepsjonelt publikum fra Lillestrømområdet. Snilerevyen er kommet for å bli, og det skal vi virkelig vise med årets revy! Nå er vi klare til å la teppet gå opp og vise det vi har jobbet så hardt med, og det gleder vi oss stort til!

Revysjefene kan love et spektakulært og annerledes show fra hva som er vist tidligere år! 

Snilerevyen 2019 har premiere torsdag 10. januar kl 19:00 og spiller helt frem til 20. januar.  Billetter bestilles via www.snilerevyen.no.

Kommentarer til denne saken