Politinatta: Knuste ruter og høy musikk

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

– Det har vært en veldig rolig natt, forteller operasjonsleder Kristian Loraas i Øst politidistrikt skjærtorsdag morgen.

Litt har det likevel vært å ordne opp i.

En beboer på Strømmen er satt i arrest. Politiet fikk melding om høy musikk fra boligen til mannen i 40-årene midt på natta. De dro dit og ba om at det ble rolig. En times tid senere fikk de på nytt melding om bråk fra leiligheten.

– Huseieren var vanskelig og ble satt i arrest etter å ha vært innom legevakta på grunn av mistanke om ruspåvirkning, sier operasjonslederen.

En kranglete gjest i 20-årene fra Aurskog Høland utenfor Martins i Lillestrøm havnet også i arresten for ikke å ha hørt på politiet.

Knust rute på Skeidar

Rett etter klokken to på natta, fikk politiet melding om at flere innbruddsalarmer hadde gått på Skeidar på Skedsmo senter på Skedsmokorset.

– Der var en rute knust. Det var ingen på stedet da politiet kom, så de som har knust den må ha forsvunnet. Vi har foretatt åstedsundersøkelse. Det er uvisst hva som eventuelt er borttatt, sier Loraas.

Kom hjem uten nøkkel

Senere på natta ble politiet varslet om nok en ruteknusing på Skedsmokorset. En mann hadde hørt lyden av glass som knuste og så at en rute var knust i nabohuset.

– Denne gangen viste seg at det var tenåringssønnen i huset som hadde kommet hjem uten nøkkel. Men det var veldig bra han varslet, sier Loraas.

0430 ble vi varslet fra en adresse på Skedsmokorset. En mann som hadde hørt noen bli knust. Så en knust rute hos naboen.

Artikkeltags