Gå til sidens hovedinnhold

Kom på hasjdebatt på kultursenteret

Artikkelen er over 5 år gammel

Debatten rundt legalisering av hasj er het. 15. november blir temaet debattert på Scene 5 i Lillestrøm kultursenter.

Standpunkter for og i mot legalisering av hasj står på agendaen til Vitenkafè i Lillestrøm kultursenter 15. november.

Karin og Øystein (bildet) Vilming i IOGT, en organisasjon som har narkotika- og alkoholpolitikk på sin agenda, inviterer til debatt på Scene 5.

I panelet sitter Mina Gerhardsen fra Actis (et samarbeidsorgan for organisasjoner som jobber med rusfeltet) og Ester Nafstad fra Normal, en organisasjon som ifølge sin hjemmeside jobber for fornuftig legalisering av cannabis.

– Jeg tror det helt sikkert blir noe å lære for dem som velger å ta turen til Vitenkafeen denne kvelden. Og selv om jeg og kona mi forfekter et syn mot legalisering, så kommer vi til å stille kritiske spørsmål til begge debattantene for å belyse alle sider av legaliseringsdebatten, sier Vilming, som opplyser at det er gratis inngang.

– Vi har slitt litt med oppslutningen når vi har invitert til debatt, men vi håper at samarbeidet med kultursenteret vil være med på bidra til at publikum tar turen. Det er en aktuell og viktig debatt, sier Vilming, som oppfordrer interesserte til å reservere bord eller komme i god tid. Debattstart er 19.30.

Kommentarer til denne saken