Gultrøyene hadde fortsatt en syltynn teori om å kunne berge plassen i eliteserien da de tok i mot laget fra nord. Den så det ikke ut som hjemmelaget hadde planer om å gripe.

For ingenting stemte for vertene offensivt og da pausesignalet gikk hadde Lillestrøm kun lurt to baller bak bortelagets keeper.

– Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal si. Det var helt bedritent. Vi spilte som et tredjedivisjonslag offensivt. Rett og slett pinlig, sier en skuffet Thomas Skoglund. Han sto for den ene av de to scoringene før hvilen.

Aldri opplevd lignende

Verken han eller trener Stian Bjermeland har vært på noe lignende tidligere.

– Det nærmeste var vel bortekampen mot Bodø. Da klarte vi kun fire mål i førsteomgang. Hvis ikke må jeg vel tilbake til da jeg spilte håndball selv i tiårsalderen for å huske et lag som scoret så få mål på en omgang, sier Bjermeland galgenhumoristisk.

Bedre etter pause

Etter 30 pinlige minutter, fikk hjemmelaget en litt bedre opplevelse etter pause. Lagene gikk til pause med stillingen 2-14. Ved kampslutt hadde Lillestrøm scoret 13 mål til og vant med det andreomgangen med to mål.

– Det skulle bare mangle, mener Skoglund.

– Vi viste i hvertfall at vi kan være en trussel offensivt også. Nå må vi prøve å få noen gode opplevelser i de tre siste kampene, før vi gjør oss klar for førstedivisjonsspill neste sesong, avslutter trener Bjermeland.

SE FERSK UTGAVE AV BAK MÅL: