Mot de østerrikske hjemmehåpene Martin Ermacora og Moritz Pristauz-Telsnigg fikk de norske gutta skikkelig kamp i åpningen i den østerrikske hovedstaden.

Nordmennene kjempet riktignok med ryggen mot veggen i hele det første settet, men da de omsider klarte å utligne til 12-12, fikk de grep om kampen og tok til slutt hjem settet med 21-18.

I det andre settet giret verdensenerne Mol og Sørum opp ytterligere og parkerte østerrikerne på direkten. Det andre settet ble vunnet lett utklassingssifrene 21-10.

Turneringen avsluttes søndag.

Kan bli tidenes mestvinnende lag

Med seieren i prøve-OL i Tokyo ble den norske duoen tidenes mestvinnende norske lag med ni turneringsseiere på verdensserien.

Neste store mål er å bli tidenes mestvinnende europeiske lag. For å klare det må de ta seg opp på tolv seire. Da passeres det latviske laget bestående av Aleksandrs Samoilovs og Janis Smedins.

– Skulle vi allerede denne sesongen klare å bli tidenes mestvinnende europeiske lag, er det helt utrolig. Spesielt med tanke på vår unge alder, og at vi bare har spilt to sesonger sammen, sier Anders Mol til NTB.

– Vi har allerede vunnet flere turneringer enn mange av de vi har hatt som våre forbilder, og det er litt surrealistisk, tillegger hordalendingen.

Listen domineres av brasilianske par, med OL-gullvinnerne Emanuel Rego og Ricardo Santos enerådende på toppen. De kan vise til 34 seire, hele elleve mer enn nærmeste lag.