Frogner-trio bytter beite

FARVEL TIL FROGNER: Herman Martens Meyer, Amund Hoel og Ivar André Ryttervold (fra venstre). Bildet er fra 2013. Foto: Jon Wiik

FARVEL TIL FROGNER: Herman Martens Meyer, Amund Hoel og Ivar André Ryttervold (fra venstre). Bildet er fra 2013. Foto: Jon Wiik

Artikkelen er over 2 år gammel

Frogners unge supertrio i langrenn har bestemt seg for å forlate moderklubben, og vil i stedet gå for Åsen IL fra kommende sesong av.

DEL

Overgangen faller seg naturlig for Herman Martens Meyer, Ivar André Ryttervold og Amund Hoel, alle 20 år og førsteårsseniorer.

– Vi har trent mye sammen med Åsen-løperne i flere år, og kjenner dem og miljøet i klubben veldig godt. Nå fristet det å bli med på en spennende seniorsatsing i klubben. Ikke minst kan det bli både ett og to gode stafettlag ut av satsingen, sier Herman Martens Meyer.

Den sterke trioen blir dermed klubbkamerater med solide løpere som Magne Haga og Johan Hoel. Sistnevnte, Amunds storebror, tok samme vei for noen år siden.

Martens Meyer understreker at overgangen på ingen måte skyldes noen form for misnøye med moderklubben.

– Tvert imot, Frogner IL er en fantastisk klubb, som alltid har støttet godt opp og lagt forholdene bra til rette for oss. Hjertet mitt vil fortsatt være i FIL, som nå kan fokusere enda mer på de yngre løperne og gi dem høyeste prioritet, sier Herman, som også er lagkompis med Johan Hoel og Magne Haga på det hardtsatsende regionlaget Team Veidekke Oslofjord foran 2017/18-sesongen.

Artikkeltags