Skihopper Thea Kleven er død

Thea Kleven var en lovende skihopper fra Lier.

Thea Kleven var en lovende skihopper fra Lier. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Skihopperen Thea Kleven fra Lier døde 17. desember. Hun var en av hopperne på «Prosjekt 2022»-satsingen fram mot Beijing-OL.

DEL

LANDET RUNDT: Kleven representerte Gjerpenkollen og Kollenhopp. Hun ble bare 17 år gammel.

Skiforbundet skriver dette i en pressemelding:

– Hele hoppfamilien er i sorg etter Theas bortgang. Våre tanker går først og fremst til familien. Samtidig er det viktig for meg at vi gjør alt for å ivareta lagvenninner og støtteapparat. Det er satt inn ekstra ressurser for å hjelpe et lag i stor sorg. Dette har gått sterkt inn på oss alle, og aller tøffest har hoppjentene det.

– Vi vil aldri glemme Thea. Hun var med i vårt «Prosjekt-2022» og hadde en lys framtid i hoppbakken. Thea hadde alle forutsetninger for å bli en hopper av internasjonalt format, og hennes deltakelse i verdenscupen vitner om hvor stor tro vi hadde på Gjerpenkollen-hopperen. Nå ber jeg om at hoppfamilien får fred i en høytid som er blitt veldig annerledes for oss, sier hoppsjef Clas Brede Bråten.

Videre skriver NSF: – Det vil ikke bli gitt ytterligere kommentarer fra ledere, trenere eller utøvere i Norges Skiforbund, og vi ber mediene respektere familiens ønske om å få sørge i fred.

Artikkeltags