Lager TV 2-serie fra karantene: – Fordelen er jo at jeg er vant til å filme meg selv alene

Agnete "Agnetesh" Husebye har fått eget program på TV2 Sumo.

Agnete "Agnetesh" Husebye har fått eget program på TV2 Sumo.

Youtuber Agnetesh skal lage ny serie for TV 2, men siden hun er i karantene etter en utenlandsreise må de første programmene spilles inn fra hjemmekarantenen.

DEL

Agnete «Agnetesh» Husebye fra Lørenskog har 123.000 abonnenter på sin Youtube-kanal, og har nylig vunnet flere priser. Blant annet stakk hun av med den gjeveste prisen under årets Vixen Awards da hun ble kåret til Årets influenser.

Nå har den 24 år gamle Lørenskog-jenta fått tv-oppdrag fra TV 2. Førstkommende fredag går talentshowet «Idol» inn i live-fasen, og Agnete skal følge produksjonen og lage en serie for TV 2 Sumo.

– «Agnetesh hacker Idol» skal være et humoristisk og lettbeint sideprogram i Idol-universet. Det kommer til å bli pranks, skjult kamera, «disstracks» og annet tull. God stemning med andre ord! Jeg gleder meg til å både få meg selv, dommerne og deltakerne ut av komfortsonen, sier Agnete.

Korona-viruset gjør at det til å begynne med blir litt begrenset hvor tett hun kan være på Idol-deltakerne.

Agnete kom hjem fra en reise til Costa Rica i forrige uke, og er derfor pålagt hjemmekarantene.

– Dette er jo serie som blir laget fortløpende, så det at jeg er i karantene nå vil jo bli synlig i noen av episodene. Til tross for det har vi nok av innhold å fylle episodene med, og vi løser den utfordringen så godt det lar seg gjøre. Fordelen vår er jo at jeg er en youtuber, og er veldig vant med å filme meg selv helt alene, sier Agnete i en pressemelding fra TV 2.

Nye episoder av «Agnetesh hacker Idol» er tilgjengelig på TV 2 Sumo hver fredag fra kl. 03.00 fra og med 20. mars.

Agnete har en forkjærlighet for «Idol» og røper at hun har båret på en drøm om å være med.

– Jeg har vært en Idol-fan helt siden Kurt Nilsen vant i 2003. Har alltid hatt en drøm om å være med, men det har alltid vært et lite problem. Jeg kan nemlig ikke synge. I det hele tatt. Så at jeg nå for lov til å være med på Idol på en annen måte, er helt fantastisk, sier hun

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags