Gå til sidens hovedinnhold

Kvinne i 50-årene omkom - ektemannen er kritisk skadet

Artikkelen er over 2 år gammel

En kvinne i 50-årene mistet livet, mens hennes mann i 60-årene er kritisk skadd etter en frontkollisjon med en personbil i Leirsund torsdag.

En kvinne i 50-årene omkom i frontkollisjonen på Rolf Olsens vei i Leirsund torsdag kveld. Hennes ektemann, en mann i 60-årene, er alvorlig og tildels kritisk skadet.

Det var en mann i 20-årene i den andre bilen. Han er gjennom natten gått fra alvorlig til lettere skadet, melder politiet på Twitter.

– Det er ikke noen vitner til selve krasjen. Det er kun snakk om vitner som har kommet til kort tid etter. Vi er ferdige på stedet og det er i ferd med å bli ryddet opp, sier Terje Marstad, operasjonsleder i Øst politidistrikt til Romerikes Blad.

Marstad bekrefter at alle de involverte i trafikkulykken var fra Romerike.

– Hvilket kjøretøy som har kommet over i motsatt kjøreretning er for tidlig å si noe om.  Det gjenstår undersøkelser av kjøretøyene slik at vi kan si noe mer, sier Marstad.

Omkom på stedet

Politiet ble varslet om ulykka klokka 22.06 om ulykken som skjedde to kilometer nordøst for Lillestrøm.

– Føreren i den ene bilen ble bekreftet omkommet på stedet. I den samme bilen var det én passasjer. Passasjeren er fraktet til Ullevål sykehus med ambulanse, mens sjåføren i den andre bilen er fraktet til Ullevål med luftambulanse, begge er å anse som kritisk skadet, opplyste innsatsleder Mari Kristiansen i Øst politidistrikt til rb.no torsdag kveld.

TIPS OSSTlf: 63 80 00 00 E-post: tips@rb.no SMS/MMS: RBTIPS til 2005

Kommentarer til denne saken