Gå til sidens hovedinnhold

Kvinne brøt seg inn i gangen og fulle menn slåss med vaktene

Artikkelen er over 1 år gammel

Flere ble bortvist fra utesteder på Romerike natt til lørdag.

I løpet av natta har politiet rykket ut til flere utesteder både i Lillestrøm, på Jessheim og på Årnes – og flere er bortvist som følge av fyll og bråk.

Slik ser politiets logg fra romerikstraktene natt til lørdag ut:

Bare 11 minutter inn i det nye døgnet tok politiet seg av og bortviste en overstadig beruset gutt i slutten av tenåra som hadde sovnet utenfor et utested i Lillestrøm sentrum.

Noen få minutter senere ble nok en overstadig beruset kar i slutten av tenåra bortvist fra Lillestrøm sentrum.

Også to berusede menn i 40-åra ble bortvist fra Lillestrøm sentrum, etter at begge hadde vært kranglete og slåss med vaktpersonellet på et utested, opplyser politiet.

Klokkka 01.47 rykket politiet ut til Årnes, der totalt fire menn i henholdsvis 20-, 30-, 40- og 60-åra ble bortvist fra et utested.

– Det dreide seg om fyll og bråk, og etter hvert også om forulemping av offentlig tjenestemann, forteller operasjonsleder Finn Håvard Aas i Øst politidistrikt.

To av mennene blir anmeldt for å blande seg inn og forsøke å hindre politiet i å gjennomføre det ene bortvisningspålegget, skriver politiet på Twitter.

Klokka 01.48 tok en politipatrulje turen til Jessheim sentrum, der en full mann i 30-åra ble bortvist.

– Han hadde blant annet dyttet andre gjester på et utested, opplyser Aas.

Klokka 02.16 gikk politiet imellom da tre kranglete menn i 20-åra var i ferd med å barke sammen. To av dem ble bortvist fra sentrum.

Klokka 04.46 fikk politiet melding om at en kvinne i 20-åra hadde tatt seg inn i gangen på en adresse i Lillestrøm.

– Hun hadde sparket inn og knust ruta i døra inn til borettslaget. Patruljen fikk kontroll på henne og vi oppretter en sak på forholdet, siler operasjonsleder Finn Håvard Aas til Romerikes Blad.

Kommentarer til denne saken