Kun ett smittetilfelle torsdag – dette er situasjonen i din kommune

Heller ikke torsdag er det varslet om stor spredning av koronaviruset på Romerike. Kun én person har fått påvist viruset det siste døgnet. Dermed har til sammen 576 romerikinger nå vært bekreftet smittet av koronaviruset.

DEL

Lørenskog: Det er ikke meldt om noen nye smittetilfeller i Lørenskog torsdag. Til sammen har 105 personer testet positivt og minst 84 personer er så langt meldt friske i kommunen. Onsdag opplyser kommunen også at de i tiden som kommer ikke vil kunne føre oversikt over antall personer som er blitt friskmeldte, fordi dette ansvaret nå er overført til fastlegene i kommunen.

Enebakk: Det er ikke bekreftet noen nye tilfeller av smitte i kommunen de siste dagene. Totalt har 50 personer testet positivt for koronaviruset. Minst 31 av disse er friskmeldte, mens seks personer har mistet livet ved Kopås sykehjem. Kommunen har også formidlet at de kun vil komme med oppdateringer mandag, onsdag og fredag fremover.

Nes: Det er meldt om ett smittetilfelle i løpet av torsdagen. Totalt har 19 personer fått påvist koronaviruset, og 15 av disse er friskmeldte.

Aurskog-Høland: Det er ingen endring i kommunen den siste tiden. Til sammen har ti personer testet positivt for koronaviruset, mens ni av disse er friskmeldte. Kommunen har også ett dødsfall.

Nittedal: Det er ikke meldt om nye smittetilfeller i kommunen torsdag. Til sammen har 50 personer testet positivt for koronaviruset i Nittedal.

Hurdal: I Hurdal har fremdeles kun én person fått påvist smitte av koronaviruset, og denne personen er friskmeldt.

Lillestrøm: To nye personer er bekreftet smittet i Lillestrøm onsdag. Til sammen har 174 personer blitt bekreftet smittet, mens minst 124 av disse er friskmeldte.

Eidsvoll: I grunnlovsbygda er det ikke meldt om noen nye smittetilfeller siden 1. mai. Til sammen har 41 personer fått påvist koronaviruset, og 40 av disse er nå friskmeldte.

Ullensaker: Det er ikke meldt om noen nye smittetilfeller i Ullensaker torsdag. Til sammen har 65 personer blitt bekreftet smittet av viruset i Ullensaker. Kommunen har foreløpig ikke gitt noe svar på hvor mange som er friskmeldte, og viser til at de ikke har noe rapporteringssystem for dette.

Gjerdrum: Det er ikke meldt om nye smittetilfeller i kommunen torsdag. Til sammen ni personer har fått påvist viruset i Gjerdrum. Kommunen har ikke svart på RBs spørsmål om antall friskmeldte.

Nannestad: Til sammen 18 personer i kommunen har vært bekreftet smittet av viruset, og alle disse er nå friskmeldte.

Rælingen: Det er ikke meldt om noen nye smittetilfeller i kommunen det siste døgnet. Til sammen har 34 personer testet positivt i kommunen, og 30 av disse er friskmeldte.

Artikkeltags