Gå til sidens hovedinnhold

Kulturkveld med norske oster, glasset i hånden og Dan Lystad

Artikkelen er over 1 år gammel
Innsendt

Sommelier Dan Lystad, tar oss 30. april, gjennom en smaks-eksplosjon av norske oster i kombinasjon med deilig drikke, fagkunnskap og gode historier.

Med bakgrunn fra Le Canard og kokkeyrket har Dan den rette kombinasjonen og erfaringen. Energisk som få med mantra: "Kun det beste er godt nok".


Dan er tidligere deleier av Norsk Sommelier Utdannelse og Dansk Sommelier Utdannelse. Han er flerfoldig Norgesmester for vinkelnere og har deltatt både i Nordisk Mesterskap, EM og VM for Norge samt innehar tittelen Advanced Sommelier i Court of Master Sommelier.

I kveld får vi deilige smaksprøver i glasset og passende oster til smakingen. Kvelden avsluttes med en lekker ostebuffet satt sammen av vår kjøkkensjef Roar Bergheim. Denne kan du kan nyte i selskap med dine venner i de vakre lokalene på Smakfulle Rom.

Utvalget av oster vil spenne fra blant annet Hitra Grotte som vant "Årets produkt 2008" til Rosalita som oppnådde gull i "World Cheese Award" i 2018 og Råblå, som av "det norske måltid " 2016 ble kåret til årets ost. Det bugner av prisbelønte deilige norske premierte oster hos oss denne kvelden!

Hjertelig velkommen til et smakfullt måltid!

Kommentarer til denne saken