Gå til sidens hovedinnhold

Kulturkveld - Konsert og middag på Smakfulle Rom!

Innsendt

Geir Fagermoen, vokal og Tom Rønningsveen, piano serverer Norsk på Norsk!

Herlig duo serverer en deilig høst-salat av de kjæreste av sine norske favorittlåter i en lun og trivelig konsert med høydepunkter fra både Teigen, Eggum, Preus og Hellbillies på vakre Smakfulle Rom.

Her blir det mulighet for både gastronomiske og musikalske nytelser!

Vi oppdaterer oss fortløpende på smittevern tiltak og gjør justeringer på antall tilgjengelige billetter i forhold til dette.

Mer om artistene:

Geir Fagermoen har sunget hele livet og har gjennom årene vært innom mange band og sjangere. Har de senere årene hatt et tributeband til ære for Joe Cocker, The Soul Orchestra. Av tidligere og nåværende band kan nevnes Junits, Southern Train, For The Heart Band, Fett nok, D’elmers, RSS Brass og Rosenhill Blues Band.

Tom Rønningsveen har turnert med / vært keyboardist/pianist/kapellmester i en årrekke for artister som Jahn Teigen, Elisabeth "Bettan" Andreassen, Hanne Krogh, Sven Nordin, Baccara, The Monroes, Tor Endresen, Wenche Myhre, Øivind Blunck, Tor Endresen og Lill Babs, for å nevne noen. Han har også gjort Tvshow som Grand Prix, Sveip, Momarken, FreDan og Beat for Beat.

Hjertelig velkommen til Kulturkveld <3

Kommentarer til denne saken