Det er ikke mer synd på deg enn andre

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

InnsendtULLENSAKER KULTURHUS

ONSDAG 22. NOVEMBER KL. 18.00 og 20.00 - UTSOLGT

Foredraget med lege og psykiater Ingvard Wilhelmsen er så populært at begge forestillingene i Ullensaker Kulturhus er utsolgt. Men fortvil ikke dersom du ikke fikk billetter denne gang, han kommer tilbake høsten 2018.

Ingvard Wilhelmsen tar utgangspunkt i at det meste i livet kan vi ikke gjøre noe med, men hvordan vi forholder oss til det som skjer, bestem­mer vi selv.

Wilhelmsen har glimt i øyet og en humo­ristisk formidlingsevne som får latteren til å sitte løst hos de fleste! 

"Jeg er opptatt av holdninger" sier Wilhelmsen. "Synet vi har på oss selv, andre mennesker, fortiden, døden og verden avgjør hvilke automatiske tanker og følelser vi opp­lever i en gitt situasjon. Hva styrer dine følelser? Hvordan kan du finne dine grunnholdninger? Er det mulig å skille mellom ekte og tenkte problemer?"

Ingvard Wilhelmsen er professor emeritus ved Universitetet i Bergen og spesialist i indremedisin og psykiatri. Han har i 21 år drevet en liten Hypokonderklinikk og er godkjent veileder i kognitiv terapi.

Det meste her i livet kan vi ikke gjøre noe med, men hvordan vi forholder oss til det som skjer bestemmer vi selv. Wilhelmsen tar opp våre holdninger til oss selv, fortiden og fremtiden, grubling og bekymring, risiko og usikkerhet.

Ingvard har også skrevet flere kritikerroste bøker som blant annet: "Sjef i eget liv", "Kongen anbefaler", "Det er ikke mer synd på deg enn andre" og "Livet er et usikkert prosjekt.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags