Gå til sidens hovedinnhold

Disse er med i «Skal vi danse»

Artikkelen er over 6 år gammel

JESSHEIM: 12 deltakere er klare, deriblant Christopher Mørch Husby fra Ullensaker.

TV 2 er klare med den ellevte sesongen av «Skal vi danse». Tolv kjente mennesker skal kjempe seg mot finalen, der kun én kan stå igjen som vinner.

Husby er kanskje bedre kjent som eks-kjæresten til Jan Thomas. Paret gjorde det slutt etter seks år tidligere i år, og nå må Husby stå på egne ben.

– Det tok litt tid før jeg bestemte meg for at dette var noe for meg, faktisk. Dansing gjør meg utrolig nervøs. Men det som bikket meg i den retning at jeg hadde lyst til å si ja, var at endelig skal jeg få gjøre noe jeg har bestemt, og ikke være i pressen for veldig mye annet som man ikke har lyst til å være i pressen for, sier han til TV 2.

– Dette er min greie, det er min mulighet til å kunne ha det gøy og slippe meg litt løs, sier Husby, som for øvrig var elevrådsleder på nannestad videregående skole før han møtte Jan Thomas.

Overfor kjendisavisen VG lanserer han dessuten målet sitt:

– Det viktigste for meg er at jeg må slå ham (Jan Thomas). Jeg går inn for å komme høyere opp på listen enn det han klarte, sier Husby, og referer til at eksen endte på sjetteplass for seks år siden.

Årets deltakere er:

Katarina Flatland: Programleder og medisinstudent

Samuel Massie: Eventyrer og forfatter

Ida Maria: Artist og politiker

Christopher Mørch Husby: Gründer

Pascal: Konditor

Mads Kaggestad: Sportskommentator og tidligere proffsyklist

Gunvor Hals: Programleder P1+, tidligere kanalvert og programleder i NRK

Adelén: Artist

PelleK: YouTuber og artist

Gro-Helen Tørum: Sjaman og forfatter

Stian «Staysmann» Thorbjørnsen: Artist

Gitte Witt: Skuespiller

- Vi er veldig stolte av årets Skal vi danse-cast. Vi tror disse tolv profilene vil engasjere hele familien, fra de yngste til de eldste. Dette er en gjeng mennesker som skal ut av komfortsonen, og ut på dansegulvet der de kommer til å skinne, overraske og underholde oss hele høsten, sier TV 2s programdirektør Jarle Nakken.

Programleder for årets sesong er Katrine Moholt fra Nannestad og Didrik Solli-Tangen. (ANB)

Kommentarer til denne saken