(SIDE2): - «Paradise Hotel» er programmet seerne elsker, eller elsker å hate.

«Guilty pleasure»

9.mars starter en ny sesong av «Paradise Hotel». Dette blir sesong nummer syv for TV-programmet her i Norge.

- Paradise Hotel er et unikt konsept som seerne enten elsker eller elsker å hate, i alle fall ser de på det og fryder seg på den ene eller andre måten, sier Line Vee Hanum, pressesjef i TV3, til Side2.

- De fleste mener mye om Paradise Hotel, enten de har sett på det eller bare lest om det i mediene og tror jeg gjør at mange blir nysgjerrige, mener pressesjefen.

- Paradise Hotel har nok lenge vært mange tv-seeres «guilty pleasure» nummer én, det er jo et konsept som var kontroversielt da det først ble lansert. Det er nok politisk korrekt å la seg sjokkere av Paradise Hotel, men kanskje nettopp av den grunn pirres kikkeren i mange. Nå er det imidlertid snart klart for syvende sesong av Paradise Hotel, og det har blitt et mer stuerent program.

Hun legger til at populariteten til programmet også gjenspeiler seg i seertall og ikke minst programmets snakkisfaktor.

LES MER: Kvinnegruppa Ottar burde slappe av litt, og ha litt mer sex!

- God underholdning

Forrige sesong av «Paradise Hotel» hadde i snitt 168.000 seere hver dag, i tillegg til 70.000 seere i snitt per episode på TV3 play.

Vee Hanum forteller at den største seergruppen er unge voksne mellom 20 og 29 år.

- Og det er faktisk flere over 50 enn under 20 år som ser på programmet. De fleste er blodfans, noen er nysgjerrige og så er det en gruppe «metaseere» som ser på serien med ironisk distanse, forklarer hun.

Både TV3-pressesjefen og Paradise-programleder Triana Iglesias mener at Paradise Hotel er et underholdningsprogram med mye humor.

- Paradise Hotel byr på langt mer enn skandaløs oppførsel, dette er rendyrket underholdning der alle episodene er fulle av dramatikk, spill , kjærlighet og ikke minst humor, sier Vee Hanum.

Da Side2 møtte Triana Iglesias i Mexico under innspilling i januar tidligere i år sa programlederen blant annet at Paradise Hotel ikke fortjener å bli stemplet som «sex-hotellet».

- Hvis du ser på programmet så er det ikke sex det handler om, det handler om relasjoner. Og det er mye humor, sa Triana.

- Humoren i Paradise Hotel må ikke undervurderes, det er den humoristiske undertonen som gjør programmet spesielt. Liker du underholdning, sjekk ut Paradise Hotel, kanskje du blir overrasket, mener Vee Hanum i TV3.

«Paradise Hotel» har sesongpremiere 9.mars på TV3.