– Dette er rett og slett uvirkelig

TVILLINGER: Vita og Wanda Mashadi er glade for den responsen som første episode av serien «Vita & Wanda» har fått. foto: NRK

TVILLINGER: Vita og Wanda Mashadi er glade for den responsen som første episode av serien «Vita & Wanda» har fått. foto: NRK

Artikkelen er over 1 år gammel

Mange har fått med seg NRK-serien om tvillingene Vita og Wanda Mashadi. Det setter jentene selv pris på.

DEL

«Da har mor og mor rundet 100.000 visninger på episode 1 av «Vita og Wanda». Dette er rett og slett UVIRKELIG!!!! Tusen takk for all støtte alle sammen. Vi leser alt og prøver så godt vi kan å svare alle», skrev Vita Mashadi på Facebook-siden sin nylig.

14. desember gikk startskuddet for programmet «Vita & Wanda» på NRK. Denne serien på sju episoder handler om tvillingene Vita og Wanda Mashadi fra Strømmen. Jentene er glad i mote og reiser, fester og jobber mye. Serien viser livet deres som består av mye glam og mote, men serien tar også for seg deres vanskelig oppvekst i Iran. Serien er tilgjengelig på NRK nett-tv og sendes også på NRK3. Også Wanda er glad for at så mange har sett serien.

«Vi har bikket 100.000 seere på Vita & Wanda. Det er rett og slett sjukehu, ellevilt og crazy på en gang», skriver hun på sin facebook-side.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags