Tommy Steine gjør comeback på grensen

GJESTER GRENSEN: Tommy Steine synger sammen med Katrine Moholt i sesongens Allsang på grensen på TV2.

GJESTER GRENSEN: Tommy Steine synger sammen med Katrine Moholt i sesongens Allsang på grensen på TV2. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Synger sammen med Katrine Moholt igjen.

DEL

Tommy Steine gjør comeback som gjesteprogramleder under jubileumssesongen til Allsang på grensen, melder TV2.

Steine, som er fra Skedsmokorset, var Moholts faste makker i de tre første sesongene av det populære tv-programmet. 14. juli gjør han en gjesteopptreden.

Gøy på grensen

– Det er veldig gøy å bli spurt om å være med igjen, både i jubileumsprogrammet og som medprogramleder i juli. Så jeg gleder meg veldig til å være på Fredriksten festning og kjenne på den enorme stemningen der, sier Steine til tv-kanalen.

I år er det tiende året at TV2 viser Allsang på grensen på Fredriksten festning i Halden. Katrine Moholt fra Nannestad har vært med i alle sesongene.

Nå skal altså de to romerikingene glede seere med sang igjen.

Flere kjente artister

Det er flere menn som har sagt ja til å være programleder sammen med Moholt i jubileumssesongen. Dette er Moholts nye menn: Finn Schøll, Stian Blipp, Markus Bailey, Stian Staysman, Carsten Schelbreid, Åge Steen Nilsen og Øyvind Blunck.

Allerede sankhansaften sendes det første programmet. Moholt har reist rundt og møtt tidligere gjester som blant andre Johnny Logan, Carola og Jahn Teigen.

Programmet vi ilpøpet av sesongen få besøk av flere kjente artister: Nico & Vince, Marcus & Martinius, Tone Damli, Erik & Kriss, Boney M, Jan Eggum, Samantha Fox og Henning Kvitnes

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags