Nå har romerikingen fridd til tv-kjendisen

Oslo  20170523.
Eksklusiv galla av "Pirates of the Caribbean : Salazar's Revenge" , Linni Meister og Niklas Tangen Klein er tilstede på gallavisningen.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Oslo 20170523. Eksklusiv galla av "Pirates of the Caribbean : Salazar's Revenge" , Linni Meister og Niklas Tangen Klein er tilstede på gallavisningen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Niklas Tangen Klein og Linni Meister forlovet.

DEL

(Nettavisen): Ble overrasket med frieri på Ibiza.

– Jeg fikk helt sjokk, sier Linni Meister (31) til Se og Hør, etter å ha blitt overrasket med frieri på Ibiza.

Kjæresten Niklas Tangen Klein (20) fra Skedsmokorset gikk ned på kne, og overrakte ringen han hadde gjemt i en snusboks, inne på Cotton Club på den populære ferieøya.

LES OGSÅ: Linni Meister sammen med 19-åring fra Romerike

Meister var i vår på TV-skjermen som deltaker i Farmen Kjendis. Der ble hun slått ut av Leif-Einar Lothe, og den populære vestledningen vant til slutt konkurransen. Sesongen har senere fått like mye oppmerkosmhet, etter at Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard stadig viste seg sammen.

Meister har også tidligere deltatt i realityserier, samt gitt ut sanger. Hun har sønnen Dennis fra et tidligere forhold.

Meister og Tangen Klein møttes via pokermiljøet i 2016. 20-åringen var russ året før, men sa den gang til God Kveld Norge at han trives som bonuspappa.

– Jeg hadde ikke sett for meg dette for to år siden. Jeg trives veldig godt i denne rollen og har verdens letteste jobb som bonuspappa for Dennis.

    Send inn tekst og bilder «

    Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

    Artikkeltags