Setter opp musikalen Se meg!

Hva gjør man når mor ikke lenger bryr seg om deg? Sina Hellne spiller Elise som føler mor (Ronja Hoff-Olsen) og stefar (Anders Svennebye Aanerud) ikke bryr seg.

Hva gjør man når mor ikke lenger bryr seg om deg? Sina Hellne spiller Elise som føler mor (Ronja Hoff-Olsen) og stefar (Anders Svennebye Aanerud) ikke bryr seg. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Hva er det beste med å være 16 år? Dette spørsmålet fikk alle skuespillerne i Blaker ungdomslags teatergruppe (BULT). De tenker seg om. Hva er det verste? Denne gangen tenker de seg ikke om, og svarene kommer raskt. For mange er ungdomstiden preget av usikkerhet og fortvilelse – en tid med store spørsmål. Hvem er jeg? Hvem er vennene mine? Hvem kan jeg stole på? Hvem ser akkurat meg?

For de som så oppsetningen til BULT i fjor, er det lett å se at teatergruppa i år har tatt et stort skritt i en helt annen retning, og publikum inviteres inn et nytt univers. "Se meg” ble skrevet av Kim Stidahl, og satt opp av BULT allerede i 2008. Den gang var det Kim selv som hadde regi. I fjor sommer ble det besluttet at BULT skal ta frem igjen dette manuset, gjør noen endringer, og sette det opp på nytt. Manuset og sangtekstene har fått en del endringer av årets regissør Cathrine Fosgaard, men tematikken og selve handlingen er den samme. Musikken, av Eivind Sæta Woxen, har også fått ny drakt av BULT sin kapellmester Øyvind Fosgaard.

Salen på Bruvollen har blitt gjort om til en black-box og på scenegulvet står det 26 ungdommer som har jobbet hardt siden september for å gi publikum en helt ny versjon av "Se meg”. Stykket vil få frem utfordringer som ungdommer støter på og hvilke fatale konsekvenser det kan få dersom de ikke har gode støttespillere rundt seg. Det handler om viktigheten av at foreldrene er til stede, men også hvor viktig gode vennskap er for tenåringer som strever med å finne sin plass. Vi følger seks ganske forskjellige tenåringer, som alle har til felles at de har foreldre som ikke ser dem.


Premiere lørdag 25. mars kl 18:00

Søndag 26. mars kl 17:00

Tirsdag 28. mars kl 19:00

Torsdag 30. mars kl 19:00

Fredag 31. mars kl 19:00

Lørdag 1. april kl 18:00

Når foreldrene bryr seg i alt er det enkleste å gjøre opprør. Robyn (Mila Stene Stidahl) er lei familiens innblanding. (Bak f.v. Hedvig Grimstad Sunde, Victoria Fagersand og Erling Kristiansen)

Når foreldrene bryr seg i alt er det enkleste å gjøre opprør. Robyn (Mila Stene Stidahl) er lei familiens innblanding. (Bak f.v. Hedvig Grimstad Sunde, Victoria Fagersand og Erling Kristiansen) Foto:

Mamma har ikke noe problem med drikking, eller? Maria spilt av Selma Schøyen Løkken er ikke sikker på om mamma spilt av ngrid Nord Holmer har kontroll.

Mamma har ikke noe problem med drikking, eller? Maria spilt av Selma Schøyen Løkken er ikke sikker på om mamma spilt av ngrid Nord Holmer har kontroll. Foto:

Artikkelen er sendt inn av Cathrine Fosgaard og Kim Stidahl

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags