Chris Holsten er en av deltakerne på årets «Stjernekamp»

STJERNE I KAMP: Chris Holsten (25) fra Lillestrøm skal konkurrere mot blant annet Heine Totland og Maria Arredondo i årets Stjernekamp på NRK.

STJERNE I KAMP: Chris Holsten (25) fra Lillestrøm skal konkurrere mot blant annet Heine Totland og Maria Arredondo i årets Stjernekamp på NRK.

Artikkelen er over 1 år gammel

Ti artister skal kjempe om tittelen som «Norges ultimate entertainer».

DEL

Til høsten er det klart for den sjuende sesongen av NRK-programmet «Stjernekamp». Blant årets deltakere er Chris Holsten (25) fra Lillestrøm.

Holsten ble oppdaget som artist og låtskriver gjennom internett allerede som 17-åring, og har siden blitt streamet millioner av ganger og toppet både norske og utenlandske hitlister. Han har blant annet gitt stemmen til Broiler-hiten «Rays of Light», og hatt stor suksess med den egenproduserte hiten «Mexico», skriver NRK på sine nettsider.

Holsten har flere ganger opptrådt på VG-lista Topp 20. I fjor spilte han også på hjemmebane, nærmere bestemt på Nebbenfestivalen i Lillestrøm.

Chris Holsten

  • Artist fra Lillestrøm, født i 1993.
  • Ble oppdaget som musiker og låtskriver som 17-åring og skrev da kontrakt med managementet Circle.
  • Har som låtskriver og sanger nådd toppen av hitlistene i flere land.
  • Er streamet rundt 30 millioner ganger på Spotify, dersom man inkluderer Broiler-låten «Rays of Light», som Holsten medvirker i.
  • Har kontrakt med Warner Music og utga nylig låten «Mexico».
  • Spiller på Nebbenfestivalen fredag 4. august kl. 19:00.
  • Blant de andre artistene som opptrer under festivalen, finner vi Veronica Maggio, Bernhoft, deLillos, Åge & Sambandet og Admiral P.

I «Stjernekamp» skal de ti artistene testes i et bredt spekter av musikalske sjangere, hjulpet av noen av landets mest erfarne sangcoacher, dansere og musikere. Én deltaker vil ryke ut i hver episode og det er tv-seerne som stemmer fram sine favoritter.

«Stjernekamp» er ifølge statskanalen blant NRKs største publikumsfavoritter. Fjorårets sesong hadde i snitt 834.000 seere per episode og en markedsandel på 54 prosent, og ble dermed den mest sette Stjernekamp-sesongen så langt.

Dette er deltakerne på årets Stjernekamp:

Chris Holsten

Heine Totland

Maria Arredondo

Ella Marie Hætta Isaksen

Ole Børud

Ulrikke Brandstorp

Alexander Pavelich

Samantha Gurah

Hilde Louise Asbjørnsen

Dag Ingebrigtsen

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags