Holsten synger soul og håper på stemmer fra Lillestrøm

Chris Holstenskal synge  "If I Ain't Got You" av Alicia Keys. Det er den sjangeren han har gledet seg mest til etter at han ble med i Stjernekamp.

Chris Holstenskal synge "If I Ain't Got You" av Alicia Keys. Det er den sjangeren han har gledet seg mest til etter at han ble med i Stjernekamp. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Chris Holsten fra Lillestrøm er fortsatt med i Stjernekamp. Nå venter favoritt-sjangeren, nemlig Soul.

DEL

Sist lørdag var Holsten en av de tre med færrest stemmer. Men klarte å komme seg videre. Dommerne har hele tiden vært klar på at han synger bra og en av dem som leverer hver gang, men seerne har vært av en annen oppfatning.

– Det er aldri noe gøy å bli blant de tre med færrest stemmer. Alle er så gode, så det er ikke sånn at man kan føle seg trygg selv om man har gjort en bra opptreden. Hver lørdag er en kamp om plassen, sier Chris Holsten.

Holsten har tidligere fortalt til Romerikes Blad at han håper å ikke bli utstemt før han han har fått sunget soul. Det er en sjanger han har et nært forhold til. Holsten skal ut som femte artist og synge «If I Ain't Got You» av Alicia Keys.

– Det blir fint å sette seg ned ved pianoet og bare spille og synge. Ingen dansing eller andre distraksjoner, sier han.

På NRK1 i kveld skal de åtte gjenværende artistene framføre alt fra 60- tallsklassiker til nyere soullåter. Holsten håper han lykkes og at han får nok stemmer til å være med videre. Neste uke er det nemlig opera og det er noe Holsten har øvd mye på – i dusjen. 

– Jeg er utrolig takknemlig for alle som stemmer, og håper hele Lillestrøm og Romerike støtter meg på lørdag også.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken