Ildsjelen Atle Vik fyller 80 år og feirer samtidig 50 år som medlem av Lørenskog IF.

Atle i aksjon på Rolvsrud stadion

Atle i aksjon på Rolvsrud stadion Foto:

Av
DEL

Innsendt21. september fyller Atle Vik 80 år og han har også vært medlem i Lørenskog IF i 50 år. Lørenskog IF ønsker å markere dette jubileet lørdag 15. september kl 16:00 på Rolvsrud stadion. Her vil det bli showkamp med gamle helter, samt andre overraskelser. Vi oppfordrer nye og gamle medlemmer, samt andre venner av idrettslaget til å stille opp og bli med å hedre en ildsjel og hedersmann.

Atle Vik kom til Lørenskog og Lørenskog Idrettsforening i 1968. Han startet som spiller (keeper), men hans engasjement gjorde at han havnet i hovedstyret som sekretær allerede høsten 1970.

Atle fortsatte LIF-karrieren som oppmann for A-laget samtidig som han var trener for lag på guttesiden i aldersbestemte klasser. Dette resulterte i flere kretsmesterskap.

Etter å ha prøvd seg som trener utenfor LIF et par-tre år (Lillestrøm-Fram og Kjenn) tok han over som formann i 1984, et verv han hadde i 7 år.

Atle har vært (og er) opptatt av anlegg og anleggssituasjonen i Lørenskog. I «gamle dager» da det var naturgress (og ikke kunstgress) på hovedbanen på Rolvsrud stadion, var det ikke mange kampene som kunne spilles der før banen ble ødelagt. Derfor er det mange spillere og trenere som har blitt jaget av den gamle gressmatta av herr Vik. Senere har pleie av naturgresset på treningsfeltet Hammer vært av en av hans oppgaver.

Etter formannsperioden har han vært med i Senioravdelingen hvor A-laget til Lørenskog IF har vært og fortsatt er hans ”hjertebarn”, selv om diverse skavanker har gjort at hans fysiske engasjement har avtatt.

Atle har vært og er en ildsjel, så det var veldig fortjent at han ble utnevnt til æresmedlem i 1996. Hans virke har også gjort at han har fått fotballkretsens gullmerke.

I en «mannsalder» visste alle i Lørenskog IF og veldig mange ellers i fotballfamilien hvem Atle var/er. Med bakgrunn i det som er nevnt over er det med den aller største ydmykhet vi i Lørenskog Idrettsforening hyller Atle når han runder 80 den 21. September.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags