Vi deler våre leseropplevelser!

Bokpratere i Skedsmo bibliotek

Bokpratere i Skedsmo bibliotek Foto:

Av
DEL

InnsendtFørste fredag i måneden gir ansatte i Skedsmo bibliotek bokanbefalinger på Bokprat, som finner sted i bibliotekets lokaler på Strømmen.

Bøkene bibliotekarene forteller om er ikke bare nye bøker og av kjente forfattere, men også de bøkene som ikke har fått så mye oppmerksomhet. For blant mengder av bøker i reolene finner vi også ukjente og lite leste bøker, som kan vise seg å være små mesterverk.

Vi forteller litt om forfatteren, litt om handlingen i boka og vår personlige opplevelse av den, og vi leser høyt noen avsnitt. Det hender vi også tar for oss klassikere og annen eldre litteratur. Selv om hovedfokuset er lagt på romaner, hender det også at vi presenterer gode novellesamlinger, faktabøker, virkelighetsbøker, biografier, reiseskildringer og dikt.

På Bokprat får vi noen ganger besøk av bibliotekansatte fra andre bibliotek som forteller om sine leseropplevelser og av og til får vi besøk av en forfatter. En gang i året samarbeider vi med Den kulturelle spaserstokken i kommunen om en forestilling med sang og musikk basert på litteratur eller et forfatterskap.

Å besøke Bokprat er en fin anledning til å treffe andre som er glad i å lese og til å oppleve den gode atmosfæren i biblioteket sammen med andre over kopp kaffe/te.

Høstens Bokprat-sesong starter fredag 6. september kl. 13.00 – 14.00.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags