Over 500 publikummere i alle aldre kunne fryde seg over et tettpakket program med musikalske perler fra filmens verden, fra Chaplin til Star Wars og Hunger Games.

"Jeg har opplevd mange flotte show og konserter med høy kvalitet av dere i Skedsmo Voices. Det dere leverte i går, til oss tilskuere, var likevel noe for seg", er bare en av mange tilbakemeldinger på korets sider.

Skedsmo Voices viser at de mestrer mange sjangere i tillegg til dans og drama. Ingrid Danbolt, dirigent og musikalsk leder, har en unik evne til å få frem det beste i den enkelte. I år har koret blant annet samarbeidet med Jørgen Rudshaug. Han er avgangselev ved Skedsmo videregående, og midt i eksamensforberedelser og russefeiring har han hatt ansvar for regi. Dette er garantert en mann vi vil se mer til.

Skedsmo Voices har ved flere anledninger hatt gleden av å samarbeide med Tommy Steine. Han er også far til en av koristene som var i aksjon på scenen, og han var imponert over korets prestasjoner.

«Imponert over hva disse ungdommene får til. En regissør på 18 år og flere solister som kan opptre i hvilket som helst profesjonelt show. Dessuten burde scenografer og kostymemakere ta en titt på Skedsmo Voices' show for å lære om hva som er mulig - også med lavkostbudsjett».

Nå er det fullt fokus for sommerens konkurranser. Korets vokalgruppe inntar Grieghallen i juni og Voices reiser til Liverpool og Wales i juli. Vi blir ikke overrasket om de kommer hjem med flere utmerkelser.

Er du en jente eller gutt som er 10 år  eller eldre, og som ønsker å synge i kor, så er du velkommen til prøvesang. Ta kontakt med styreleder Marit Hareide for avtale om prøvesynging.