Gå til sidens hovedinnhold

– Det er et familieprogram, og ikke som Paradise hotell

Sindre (25) skal nakendate på TV

Artikkelen er over 5 år gammel

JESSHEIM: Sindre Moen ble med på nakendating for å finne kjærligheten.

Det skjedde på en øde paradisøy på Filippinene. «Adam søker Eva» er familieprogrammet der TVNorge ønsker å sette kropp i fokus. For Sindre Moen (25) har det hjulpet på selvtilliten å delta.

– Som naken er man veldig sårbar og man får testet sine grenser. Jeg har blitt mer komfortabel med kroppen min i ettertid, forteller Sindre.

Programmet som ble innspilt i februar, og som har premiere til høsten, er kontroversielt og nyskapende. For besteforeldrene til Sindre, ble det litt mye.

– De nærmeste i familien støtter meg uansett, men besteforeldrene har vært mest negative. De ønsker nok ikke se meg sprade rundt naken på tv, forklarer han.

Vil finne kjærligheten

I løpet av sju dager med innspilling og nakenhet var håpet å finne kjærligheten.

– Jeg ønsket å få meg kjæreste, og hadde aldri vært med i programmet om jeg ikke var seriøs. Det har jeg ikke tid til, sier han.

Når jeg spør hvem han deler boligen sin med, er svaret unnvikende.

– Jeg kan ikke røpe så mye, men det var en utrolig opplevelse, og jeg angrer ikke, understreker han.

Naturlig kroppsbilde

Under innspilling var det viktig for Sindre at filmingen skulle gjøres pent, og ikke grotesk.

– Det er et familieprogram, og ikke som Paradise hotell. Jeg håper programmet vil hjelpe seerne med å bedre selvtilliten, ved å se naturlige kropper, sier han.

Å slippe alle hemninger og normer – det er det «Adam søker Eva» handler om. Likevel understreker Sindre at han ikke er noen naturist.

– Jeg holdte på å trekke meg da jeg hørte man skulle være naken, uten noen form for sladding. Men jeg bestemte meg for å kjøre på, forteller han.

Vil ikke ødelegge jobb

Til vanlig jobber Sindre som frisør på Adam og Eva på Sundbytunet. Selv tror han ikke deltakelsen i programmet vil ødelegge framtidsutsiktene.

– Sjefen min var litt skeptisk til å begynne med, men nå får jeg god støtte. Flere av kollegaene mine har vært med reality-programmer som paradise hotell og farmen, sier han.

Uhøytidelig eksperiment

TVNorges programsjef, Sverre Nordbø beskriver serien som et uhøytidelig eksperiment. Ønsket er å komme bak fasaden på dating.

– Vi tar vekk klær, sminke og hele stilen, og lar folk møtes som de er, i en felles sårbarhet, opplyser Nordbø på TVNorges hjemmeside.

Både Sindre og familien er forberedt på negative kommentarer når serien skal vises. I ettertid har Sindre fått seg blogg for å forberede omgivelsene på at noe kom til å skje.

– Jeg har tidligere vært med på speeddating, og tenkte nå, hvorfor ikke møtes nakne på tv?

Kommentarer til denne saken