I samarbeid med Rælingen viseklubb inviterer Rælingen bibliotek deg mellom 13 og 26 år til kurs i låtskriving og kurs i slampoesi. Begge kursene er gratis og finner sted på Rælingen bibliotek.

Låtskriverkurset holdes av den anerkjente artisten og låtskriveren Kaja Gunnufsen, og pågår over to kvelder: Mandag 15. oktober og onsdag 17. oktober kl. 17.00 - 21.00.

I plenum og mindre grupper vil Kaja dele sin erfaring og gi deg verktøy og inspirasjon til å enten komme i gang eller utvikle deg selv videre som låtskriver og tekstforfatter. Dersom du spiller et instrument, kan du gjerne ta det med, men det er ikke nødvendig for å være med på kurset.

Kurset i slampoesi holdes av slampoeten Martine Johansen onsdag 24. oktober kl. 17.30 - 20.30.

Slampoesi er et sammensurium av rap, standup, rytmikk, teater og poesi. På kurset lærer du å skrive og fremføre egen poesi, med fokus på hiphop, beat og lyrikk. Opplegget består av to deler: fra idé til papiret, så fra papiret til scenen.

Du får arbeide med ulike inspirasjonskilder, rammeverk og reisverk, og lære redskaper for hvordan å formidle budskapet ditt til andre på en måte som vekker interesse.

Påmelding til kursene sendes til biblioteket@ralingen.kommune.no