(SIDE2): I torsdagens episode av Paradise Hotel var det duket for nok en parseremoni, denne gangen med en tvist.

– Ble veldig sjokkert

Både Mayoo og Øystein stilte seg bak Eileen, og til slutt valgte Sarpsborg-jenta Mayoo som sin partner.

Øystein trodde dermed at hans opphold i Mexico var over, men tidligere i uka kunne vi se at deltaker Jørgen sjekket inn igjen på hotellet og han hadde med seg en blomsterbukett.

Denne buketten kunne utstemte Øystein bruke til å sende ut en annen deltaker og Mayoo som trodde han stod trygt bak Eileen, ble i stedet hotellgjesten som måtte sjekke ut.

– Jeg ble utrolig glad da Eileen valgte meg. Det viste at hun var til å stole på og at vi to hadde sterk tillit til hverandre, sier Mayoo til Side2.

– Men jeg trodde ikke Øystein skulle gå til henne da han fikk buketten. Jeg så virkelig ikke den komme og jeg ble veldig sjokkert, men spill er spill.

Raste ned i vekt

Med andre ord så ble det en overraskende avslutning på hotelloppholdet for Mayoo. I tillegg så ble han matforgiftet i Mexico før han skulle reise hjem igjen til Norge.

– Jeg var veldig syk i to uker etterpå. Og jeg har også slitt med motivasjonen når det gjelder trening, forteller 25-åringen.

Før Mayoo sjekket inn på Paradise Hotel trente han nemlig to økter hver eneste dag og han har aldri lagt skjul på at han er opptatt av å holde seg i form.

I løpet av tiden på Paradise Hotel kan Mayoo avsløre at han gikk ned åtte kilo.

– Før jeg sjekket inn veide jeg 92 kilo og da jeg kom hjem veide jeg 84 kilo. Jeg har begynt å trene igjen nå, men jeg har for eksempel droppet volleyballtreningen. Likevel så er det nok ikke mange uker til jeg er tilbake i den formen jeg var i før Paradise Hotel, sier han.

 

Ikke interessert i kjæreste

Hva slags tilbakemeldinger har du fått etter din deltakelse på Paradise Hotel?

– Jeg har fått veldig mange positive tilbakemeldinger. Jeg tar bilder og svarer på spørsmål fra fansen. Jeg tenker at når de bruker oppmerksomhet på meg, så fortjener de min oppmerksomhet tilbake, sier Mayoo.

– Jeg har fått mange tilbud fra kvinner også, men jeg vil ha muligheten til å gi den ene kvinnen min fulle oppmerksomhet og respekt. Så jeg vil ikke ha noen kvinne inn i livet mitt nå som jeg lever i denne Paradise-bobla.