Nyttårskonsert for 27. gang med Romerike Symfoniorkester

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

InnsendtRomerike Symfonriorkester arrangerer sin tradisjonelle nyttårskonsert for 27. gang søndag 14. januar i Lillestrøm Kultursenter. Dirigent er Jan Ola Amundsen, som også er orkesterets kunstneriske leder.

Årets solister, Eva Landro (mezzosopran) og Eirik Krokfjord (baryton), bosatt i Lørenskog, skal glede oss med arier og duetter av Mozart, Bizet, Puccini og Rossini, samt kjente sanger fra Gershwins udødelige «Porgy and Bess».

Eva B. Landro har medvirket i oppsetninger på Nationaltheatret og Oslo Barokkopera, turnert for turnéorganisasjonen i Hedmark med konsertfortellingen “Helgener, sigarer og lidenskap”, og i hjemkommunen har hun produsert og gjennomført “Stenhammar på Skårer” som forteller om lokalhistorien på Lørenskog. 

Eirik P. Krokfjord (baryton) - er født, oppvokst og bosatt på Lørenskog, og synger med Romerike symfoniorkester for andre gang. Som konsertsolist har han jobbet med Oslo-filharmonien, Kringkastingsorkesteret, Det Norske Solistkor, Oslo symfoniorkester, Oslo Domkor, Ensemble Aksiom, og flere ganger med Barokkanerne.

Som tidligere år skal elever fra Norsk Ballettinstitutt Lillestrøm delta i konserten, denne gangen med utdrag fra Nøtteknekkersuiten av Tsjajkovskij. 

Orkestret bidrar blant annet med musikk av Carl Maria von Weber og Anton Dvorak. Velkommen til konsert!

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags