– Jeg hadde fast jobb, leilighet og lån. Jeg følte meg som en 30-åring som bare manglet mann og barn. Da tenkte jeg at jeg ville gjøre noe nytt og crazy, sier Synøve Rexhbogaj (24) fra Skjetten.

Hun er en av 11 deltakere i årets Paradise Hotel, som starter på TV3 på mandag.

Det var to venninner som meldte Synnøve på TV-programmet. Da hun fikk telefonen fra TV3 bestemte hun seg der og da.

– Jeg hadde ikke trodd at jeg skulle bli valgt ut. Men jeg ble nok valgt fordi jeg snakker rett fra levra og ikke legger skjul på ting, sier hun.

LES OGSÅ: Dette er årets deltakere i «Paradise Hotel»

Med seier som mål

Rexhbogaj forteller at hun ikke hadde noe mål om å skaffe seg nye venner. Målet var å vinne.

– Jeg tenkte at venner har jeg nok av. Men så blir man automatisk venner. Man blir veldig close med folk og alt er så intenst, sier hun.

Hun tror hennes styrke er at hun er ærlig og ikke fake.

– Hvis jeg skal ditche noen, så sier jeg det. Ærligheten kan være både en sterk og en svak kvalitet, sier Rexhbogaj.

Vanskelig å si ifra til foreldrene

Rexhbogaj ventet til siste liten med å fortelle at hun skulle være med på Paradise Hotel.

– Jeg fortalte det til mamma tre uker før jeg skulle dra. Hun syntes ikke det var så kult, sier Synøve.

Faren hennes fikk ikke vite om det før etter at hun hadde dratt. Hun forteller at familien synes det er greit nå, men hun gruer seg til at de skal se henne på TV.

– Jeg vet ikke engang om pappa vet at jeg drikker vodka, sier hun.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

– Hvis det skjer, så skjer det

Før hun dro ville hun ikke ta stilling til om hun skulle ha sex på hotellet eller ikke.

– Alle sier de ikke skal ha sex på TV, men jeg visste at det var vanskelig å si ja eller nei på forhånd. Jeg hadde den holdningen at hvis det skjer, så skjer det. Men helst ikke over lakenet, sier Rexhbogaj.

– Fant du tonen med noen av guttene?

– Ja, jeg gjorde jo det. Det er jo noen man liker, og noen man ikke liker så godt, sier hun.

Fordommene som kan komme har hun ikke tenkt så mye på.

– De som lager programmet kan jo klippe og lime som de vil, og framstille meg som de vil. Jeg kan bli framstilt som den største bitchen, så når folk møter meg kan de bli overrasket over at jeg faktisk er hyggelig, sier hun.

Rexhbogajforteller at det føltes rart å komme tilbake til Norge igjen.

Fordi hun har taushetsplikt kan hun ikke fortelle noen om hva som har skjedd i løpet av de to månedene i Mexico.

– Grensene kan sprenges

Mayoo Indiran (25) fra Lørenskog meldte seg på fordi han ville oppleve «spillet». Taktikken hans var å lage en egen allianse og være høvdingen i den alliansen.

– Taktikken min var å være sjarmerende og snill mot alle. Jeg vant tilliten til veldig mange. De fleste deltakerne gikk på taktikken min. Jeg spilte et skittent spill, sier han.

Indiran, som har tamilske røtter, mener det er et tabu rundt at utlendinger melder seg på et program som Paradise Hotel. Dette håper han å endre på.

– Jeg håper de grensene kan sprenges og at alle som vil kan delta. Jeg tenker at dette kan hjelpe morgendagens generasjon med å komme seg ut og prøve nye ting, sier han.

Indiran jobber som IT-konsulent på en barne- og ungdomsskole. Han håper ikke barna på skolen han jobber på ser på Paradise Hotel.

– Foreldrene må passe godt på ungene sine, så de ikke ser på programmet. De er ikke gamle nok til å se på det, sier han.

Han har fått mange spørsmål fra de nysgjerrige barna på skolen etter at det ble kjent at han skulle være med i årets sesong.

(Artikkelen fortsetter under videoen)

– Får lett følelser

Indiran hadde ingen regler på forhånd om han skulle ha sex på hotellet eller ikke.

– Jeg får fort følelser for jenter, så jeg var forberedt på at det kunne skje. Men jeg ville ikke at hele Norge skulle se på det som skjer mellom fire vegger. Det skal være en privat ting mellom de to det gjelder, sier han.

– Fikk du følelser for noen inne på hotellet?

– Nei, jeg gikk ikke inn for å finne kjærligheten. Men nå i ettertid har jeg god kontakt med en jente derfra. Så vi får se hva som skjer, sier Indiran.

Søkerrekord

Ifølge Linda Glomlien, pressekontakt i MTG TV, var det rundt 5000 søkere til programmet i år, noe som er ny søkerrekord.

– Årets deltakere er en herlig bukett jenter og gutter fra hele landet, og det blir både intriger, drama, romanser og mye latter, lover Glomlien.