Gå til sidens hovedinnhold

Ekstremsportbilder ga penger til Barnekreftforeningen

Artikkelen er over 4 år gammel

Bilder av ekstremsport har gitt over 40.000 kroner til Barnekreftfotreningen

Del abonnementet ditt med familien! 

Gründerselskapet Dunderverk i Lillestrøm arrangerte i høst et event sammen med fotograf Sverre Hjørnevik. Han stilte med natur- og ekstremsport fotografier. Disse ble signert av snowboardlegenden Terje Håkonsen og Aksel Lund Svindal og solgt. I tillegg loddet de ut T-skjorter signert av Henrik Kristoffersen.

– Vi ble enige om at salget av bildene skulle gå til Barnekreftforeningen. Valget var enkelt med tanke på det gode arbeidet Barnekreftforeningen gjør, sier senior designer Stig Taftø.

– Takket være fantastisk bilder og gavmilde gjester samlet vi tilsammen inn hele 41.400 kroner. Som et lite gründerselskap og en fotograf er dette stort og vi setter stor pris på det arbeidet Barnekreftforeningen gjør, sier han.

Foreldrekontaktkoordinator i Barnekreftforeningen i Oslo og Akershus Anna Starberg forteller at et slikt bidrag betyr veldig mye for foreningen.

– Jeg tror ikke folk forstår hvor mye det betyr. Vi er avhengig av donasjoner som dette, sier Starberg. Barnekreftforeningen er en egen forening med egen økonomi uten om Kreftforeningen, og fokuserer kun på barn, ungdom og deres familier som er berørt av kreften.

Kommentarer til denne saken