Bigbang i Flammen

ROMERIKE 15. NOVEMBER. Bigbang spiller i Kulturverket Flammen i Nittedal fredag 15. november.

ROMERIKE 15. NOVEMBER. Bigbang spiller i Kulturverket Flammen i Nittedal fredag 15. november. Foto:

Av
DEL

InnsendtNår Bigbang nå legger ut på sin store vinterturné Glory Chord er det med ett stopp på Romerike; nemlig Nittedal og Kulturverket Flammen fredag 15. november.

Med «Glory Chord» har Øystein Greni og co føyd noen nye livefavoritter til en allerede velfylt settliste og på tampen av året er det duket for konserter i intimt format når bandet legger ut på ny turné.
2019 har vært et travelt år for Bigbang, ikke bare har de gitt ut sitt første album på seks år, de har også sluppet den ambisiøse livefilmen «Play Louder» som fortsatt kan oppleves på NRKs strømmetjeneste.

Førjulsturnéen er en tradisjon Oslotrioen har holdt fast på lenge og som har blitt et kjent og kjært innslag i kalenderen for mange når året nærmer seg slutten. Denne gangen får altså flere anledning til å oppleve Bigbang i førjulsform etter en travel festivalsommer.

Dette er Bigbangs første konsert i Nittedal, og i Flammens største sal får det glimrende livebandet nærkontakt med publikum.
Det er all grunn til å tro at publikum får oppleve et band som ikke sparer på kruttet når de drar ut for å presentere nye og gamle hits.


“Fy søren Greni, det er så tydelig at du elsker dette!”
(Terningkast 6, Romerikes Blad, Nebbenfestivalen)

“School of Rock” (Terningkast 6, Brønnøysund Avis)


Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags