Nesrevyen 2019

Av
DEL

InnsendtNes Revy- og Amatørteater er klare med årets revy. «Nesrevyen 2019» spille i Nes kulturhus nå til helgen.

Det serveres en herlig blanding av sketsjer og sang, skrevet av ensemblet selv. Her får du lokale og nasjonale høydepunkter fra det siste året, hverdagslige forviklinger, noe enhver kjenner seg igjen i; autocorrect på mobilen, en klein tinderdate, små irriterende skapninger og som rosinen i pølsa – den velkjente «Matpakkepraten».

I år finner vi mange kjente ansikter på scenen; årets revy består av skuespillerne Gabriella Edholm, Stian Lauritsen, Karianne Bråtebekken, Thomas Skou Dale, Magnus Kristoffersen, Lene Kulsrud, vi får et comeback ved Øyvind Stordahl og Eirin Husebø-Isaksen debuterer i årets Nesrevy.

Kapellmester Nils Mathisen er på plass ved tangentene, og med seg har han Jan Fredriksen på gitar, Bert Nummelin på trommer og Kjetil Hjerpset på bass.

Even Finsrud er instruktør i år som i fjor, Monica Løntjern er koreograf og danser, og har med seg Janniche Guttulsrud.

Revysjefene Marianne Injer og Leif Kulsrud takker av etter henholdsvis 10 og 4 år i sjefsstolene etter helgens forestillinger. Det er derfor en fin mulighet til å få med seg duoens siste revy, premieren spilles i Nes kulturhus førstkommende fredag 11. oktober kl. 19.00. Forestillinger lørdag 12. oktober kl. 17.00 og søndag 13. oktober kl. 19.00.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags