Releasefest og minikonsert: 16 år gamle Leona Griffin slipper låta Complicated

Leona Griffin, "Complicated" cover

Leona Griffin, "Complicated" cover

Av
DEL

InnsendtLeona Griffin slipper sin debut-singel "Complicated", Fredag den 11. Januar. 

I den forbindelse inviteres det til releasefest og minikonsert i kulturcafeen på Nes Kulturhus, Fredag 11.januar 17.30-18.30. Det er gratis inngang, så ta med deg venner og familie og sjekk ut det nye lokale stjerneskuddet - Velkommen! 

Leona Griffin fikk platekontrakt Pink Soda Records i Oslo, høsten 2018.

Se opp for Norges neste superstjerne! Leona Griffin er bare 16 år gammel, men hun skriver låter og synger som om hun ikke har gjort noe annet. Da hun besøkte Pink Soda for første gang i 2018, var det ikke vanskelig å falle for en trygg og ambisiøs ung kvinne med stor stemme og stort hjerte.

Leona Griffin er helt unik og hun har noe spesielt å tilby. Hennes fantastiske vokal kombinert med stort potensial som låtskriver, er ikke noe du støter på hver dag med en 16-åring. Leona stråler av selvtillit og self-love, og dette ønsker hun å dele med lytterne. Leona ønsker å berøre følelsene til publikum, men samtidig få dem til å danse. Nå er hun klar for å slippe sin aller første singel, som allerede er listet på blant annet NRK MP3! Det blir mer å se av Leona Griffin i løpet av 2019. 

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags